Aanbieding!

Youseum 42% korting entreekaartje nu €11.50

19.95 11.50

Maak de tofste foto’s bij Youseum in Amsterdam!

Artikelnummer: fb0340f8de02 Tag:

Beschrijving

Koop online uw entreekaartje voor Youseum met 42% korting bij Tripper.nl. Normaal is het toegangsbewijs voor Youseum €19.95 nu maar €11.50

Maak de tofste foto’s bij Youseum in Amsterdam!
Koop je tickets voor Youseum in Amsterdam met [korting] korting. Reserveren niet nodig. Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar. Mobiel scanbaar.

Youseum is een interactief museum gevestigd in Amsterdam, waar alles draait om social media. Bij Youseum speel jij de hoofdrol. Jij bent de kunstenaar, het kunstwerk en de criticus. Je wordt uitgedaagd kritisch na te denken over het belang van jezelf als middelpunt van je eigen social-media feed. Ben jij eigenlijk wel zo belangrijk dat je altijd in het middelpunt moet staan? Tijdens een 1,5 uur durende tour kom je langs 15 prachtig samengestelde ruimtes met meer dan 25 interactieve kunst- en lichtinstallaties.

Duik in een zee van likes, reflecteer en schitter in de grootste infinityroom van Nederland. Spetter rond in een gigantische ballenbak, trouw in een LGBTQ trouwkapel en slaap op stapels geld in the International Bank of You.

Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je aan het denken wordt gezet. Youseum vraagt je om dichterbij te kijken, dieper na te denken en moedig te zijn. Bezoekers worden door een ontdekkingsreis geleid door de werelden van kunst, social media en identiteit. De gidsen, ook wel ‘heroes’ genoemd, verzekeren dat de tour precies is afgestemd op jouw behoeften.

Bereikbaarheid

Youseum is gevestigd in Amsterdam, net buiten het centrum. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Youseum.