Aanbieding!

World of Dinos 35% korting entreekaartje nu €14.05

21.50 14.05

Oog in oog met brullende Dino’s bij World of Dinos in de Jaarbeurs

Artikelnummer: d2d72408a4f6 Tag:

Beschrijving

Koop online uw entreekaartje voor World of Dinos met 35% korting bij Tripper.nl. Normaal is het toegangsbewijs voor World of Dinos €21.50 nu maar €14.05

Oog in oog met brullende Dino’s bij World of Dinos in de Jaarbeurs
Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 15 november 2020. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar.

World of Dinos terug in de Jaarbeurs  

Meer dan tachtig levensgrote en bewegende dinosaurussen veroveren Utrecht tijdens de zomervakantie. Samen vormen ze van 4 juli tot en met 15 november World of Dinos, de grootste reizende Dino Expo van Europa. De attractie is compleet vernieuwd en geschikt voor de hele familie. Interactieve elementen combineert de tentoonstelling met realistische dino modellen en een grote ‘kidszone’. Bezoekers stappen letterlijk een andere wereld in. De expo omvat meer dan 9.000 vierkante meter en is uitgerust met de nieuwste special effects. World of Dinos is de hele zomervakantie te zien in de Jaarbeurs.

World of Dinos laat alle bestaande expo’s achter zich. De omvang van de tentoonstelling is met 9.000 vierkante meter enorm en met geen enkele andere expo te vergelijken. World of Dinos is onderverdeeld in werelddelen waar bezoekers oog in oog komen te staan met dinosaurussen die op ware grote in op maat gemaakte decors tentoongesteld zijn. Niet alleen de omvang van de modellen is realistisch. Alle dino’s bewegen en maken geluid. Denk aan een brullende T-Rex en de razendsnelle, bewegende Velociraptor. Dit zorgt voor een intense bezoekerservaring die indruk maakt. Aan de creatie van de tentoonstelling is een jaar intensief gewerkt. Alles klopt. Van de verhaallijn tot aan de effecten. Een bezoek aan World of Dinos duurt gemiddeld anderhalf uur en boeit van de eerste tot de laatste minuut. Een geraffineerd lichtplan geeft de decors extra belevingswaarde. Hetzelfde geldt voor de geluidseffecten. De oppervlakte van de expo is immens. Voor de opbouw van World of Dinos zijn dan ook tien dagen nodig. Dertig technici transformeren de Jaarbeurs naar een waar ‘jurassic park’. De attractie is educatief en geschikt voor alle leeftijden. Naast dino modellen zijn er speurtochten, een bioscoop waar doorlopend documentaires getoond worden en bezoekers kunnen een ritje maken op een dino. Kinderen krijgen de mogelijkheid om zelf op zoek te gaan naar fossielen in onze opgravingen met zand. Aan het einde van de expo is een speciaal speel area ingericht met attracties. Mis het niet! 

Toegankelijkheid

Alle paden bij World of Dinos zijn zowel met een rolstoel als een kinderwagen goed te bereiken. Rolstoelen of andere hulpmiddelen kunnen op locatie niet geleend of gehuurd worden. 

Bereikbaarheid

World of Dinos vindt plaats in hal 10 van de Jaarbeurs in Utrecht. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden. Bij de Jaarbeurs kun je parkeren op één van de ruim 4.300 parkeerplaatsen. Op P3 en P4 zijn invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Bij het inrijden ontvang je een parkeerkaart. Hiermee kun je bij vertrek betalen bij de parkeerautomaten op het terrein. Op vertoon van je invalidenparkeerkaart kun je kosteloos parkeren bij de Jaarbeurs, mits de pashouder van de invalidenparkeerkaart aanwezig is in de auto. 

Kijk voor meer informatie op de website van World of Dinos