Aanbieding!

Wellnessresort de Waterlelie 41% korting entreekaartje nu €18.95

32.00 18.95

Geniet van het luxe Wellnessresort de Waterlelie

Artikelnummer: d12b3f725671

Beschrijving

Koop online uw entreekaartje voor Wellnessresort de Waterlelie met 41% korting bij Tripper.nl. Normaal is het toegangsbewijs voor Wellnessresort de Waterlelie €32.00 nu maar €18.95

Geniet van het luxe Wellnessresort de Waterlelie
Koop je tickets met [korting] korting. Na aankoop 3 maanden geldig. Gratis gebruik van douchegel en scrubzout. Dagelijks geopend.

Heerlijk ontspannen en even tot jezelf komen, dat doe je bij Wellnessresort de Waterlelie in Zevenhuizen, op slechts 22 autominuten van de steden Groningen, Assen en Drachten. Hier kun je in alle rust het hele jaar door sauneren in stijlvolle ambiance én culinair genieten.

Tijdens je wellnessdag kun je genieten van de negen verschillende sauna’s die elk hun eigen sfeer, temperatuur en effect op je lichaam hebben. Sla in ieder geval de panoramasauna niet over. Het uitzicht is schitterend. Ook de sfeervol verlichte zoutsteensauna zorgt voor een puur natuur sensatie. De wanden bestaan uit roze, mineraalrijke zoutkristallen uit het Himalayagebergte. De zilte lucht die bij verwarming vrijkomt geeft energie en is goed voor je luchtwegen.

Tussen je saunagangen door is het heerlijk om je in de diverse binnen- en buitenbaden onder te dompelen of baantjes te trekken of te bubbelen in een van de whirlpools.

Afkoelen onder een waterval
Wanneer je zwetend de Kelo sauna uitstapt hoor je gelijk het geklater van water. Naast de Kelo sauna ligt namelijk een luxueus koelplein. Een prachtige, brede waterval nodigt je uit om onder het stromende water door te lopen en heerlijk af te koelen. De waterval wordt omringd door een koud dompelbad, douches en waterspuwers.

Ook lekker eten en drinken hoort helemaal bij zo’n verwendag! Op het terras, in de prachtige tuin, binnen in het grote, gezellige restaurant of bij de open haard ben je welkom voor koffie of een drankje. Ook verrassen de chef-koks je graag met heerlijke snackjes, lunch- en dinergerechten.

Aanrader: ‘1001-Pracht wereld’

De entree tot de ‘1001 Pracht wereld’ is een authentieke, schitterend gerestaureerde Indiase paleispoort. Onder deze bijna vier eeuwen oude poort kun je ter voorbereiding op je saunagang douchen, ernaast in een originele bedoeïenentent een voetbad nemen of in een avontuurlijke grot een Turks stoombad. Je kunt hier oriëntaalse reinigingsrituelen als Hamam en Rasul meemaken.

Kortom, trek je even terug in een andere wereld waar echte rust en puur genieten centraal staan.

Aanbevolen extra’s

Het is mogelijk om een badjas en badhanddoeken te huren en er zijn slippers te koop. Ook is het mogelijk om een massage of beautybehandeling bij te boeken. Deze kan je gelijktijdig met je wellnessdag reserveren. 

Bereikbaarheid

Wellnessresort de Waterlelie is gelegen in het Groningse dorp Zevenhuizen. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren kan gratis op het riante parkeerterrein dicht bij de ingang.

Kijk voor meer informatie op de website van Wellnessresort de Waterlelie.