Aanbieding!

Waterliniemuseum 26% korting entreekaartje nu €7.00

9.50 7.00

Ontdek de kracht van water in het Waterliniemuseum

Artikelnummer: 8502871f6a6c Tag:

Beschrijving

Koop online uw entreekaartje voor Waterliniemuseum met 26% korting bij Tripper.nl. Normaal is het toegangsbewijs voor Waterliniemuseum €9.50 nu maar €7.00

Ontdek de kracht van water in het Waterliniemuseum
Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2020. Direct beschikbaar. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 4 jaar.

Het Waterliniemuseum is gevestigd op Fort bij Vechten, één van de grootste forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Op deze unieke plek, op de grens van de Romeinse Limes en in de Nieuwe Hollandse Waterlinie, komen cultuur en natuur samen.

Kom tijdens een interactieve ontdekkingstocht alles te weten over de waterlinie en het gebruik van deze historische plek, vanaf de Romeinse tijd tot en met de Tweede Wereldoorlog. Maak een spannende Virtual Reality-parachutesprong over Nederland, kruip in de huid van verschillende personages en probeer zelf de vijand te verslaan met behulp van water. Met een rondleiding over Fort bij Vechten is je bezoek compleet en heeft de waterlinie geen geheimen meer voor jou!

Waterliniemuseum verkozen tot meest kindvriendelijke museum van Utrecht!

Tijdens de MuseumKidsAwards op vrijdag 8 november 2019 is het Waterliniemuseum verkozen tot meest kindvriendelijke museum van de provincie Utrecht. Bij ruim 4000 museuminspecteurs (leeftijd t/m 12 jaar) was het museum favoriet. Gemiddeld kregen we maar liefst een 8,8! De enthousiaste inspecteurs zijn vooral onder de indruk van de VR-parachutevlucht: “Het lijkt net of je vliegt!”

Toegankelijkheid

Waterliniemuseum Fort bij Vechten is toegankelijk voor mensen die slecht ter been of afhankelijk van een rolstoel zijn. Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer 400 meter lopen tot aan het museumpaviljoen. De tentoonstellingen zijn geheel rolstoeltoegankelijk. Verspreid over het terrein zijn toiletten voor minder validen.

Bereikbaarheid

Het Waterliniemuseum is gevestigd op Fort bij Vechten, één van de grootste forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie in de buurt van Utrecht. Raadpleeg Google maps of 9292.nl voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertek- en reistijden. Op het parkeerterrein van Fort bij Vechten kan voor €4 per auto geparkeerd worden. 

Kijk voor meer informatie op de webite van het Waterliniemuseum.