VitaSup.nl kortingscode Nieuw product met 41% conversie percentage + goede en snel uitbetaalde commissie. Conversie killer!

VitaSup.nl Nieuw product met 41% conversie percentage + goede en snel uitbetaalde commissie. Conversie killer!

Artikelnummer: bbb48c8223e8 Categorie: Tag:

Beschrijving

cshow

Nieuw product met 41% conversie percentage + goede en snel uitbetaalde commissie. Conversie killer! bij VitaSup.nl met kortingscode 2022

Goedemiddag,

Wij van VitaSup BV hebben een bewezen, unieke en effectieve afslank pil ontwikkeld die helemaal in het teken van het jaar 2022 staat. De capsules zijn vegan, op natuurlijke basis dus zonder cafeïne – en gluten vrij. De capsules hebben wij samen met 2 voedigsdeskundingen en 1 apotheker laten ontwikkelen. Daarnaast hebben wij doormiddel van allerlei nieuwe technieken een landingspagina gemaakt en deze op ruim 10.000 koude (vrouwelijke) bezoekers getest.

Ruim 62% liepen de landingspagina helemaal doorheen en klikte op product bestellen. Omdat wij allerlei bezwaren wegnemen, gebruik maken van psychologie , neuro technologie en laagdrempelig de consument een kans geven het product 14 dagen te mogen proberen en ook nog een niet tevreden, geld terug garantie bieden ziet een consument geen enkele reden dit geen kans te geven.

Vooral omdat de corona regels weer worden aangescherpt, tijdens de corona mensen zijn aangekomen en menig mens toch belangrijk vindt zich energieker, zelfverzekerder en ook iets aan hun weerstand noch lichaam willen doen is dit NU de ideale tijd om te promoten en converteren.

Gemiddeld rekent 41% van de consumenten hun producten af. Daarnaast doet nog eens 18% een cross Selling aankoop. Dit omdat ze al in de “Koop fase” zitten en het cross Selling product precies aansluit op het product Maatje Minder. Dit verhoogt natuurlijk ook weer de orde waarde en commissie.

Belangrijk: Omdat wij een 14 dagen niet tevreden, geld terug garantie bieden zijn wij ons degelijk bewust dat enorm veel bezoekers dit gaan proberen. Als een klant het binnen 14 dagen terug stuurt of na 40 dagen zijn gelden terug vraagt, heeft dit NIET invloed op de commissie. Wij hebben dit in de consumentenprijs doorberekend. U profiteert ervan.

U kunt e-mailen, bloggen of promoten vanuit de persoonlijke kant. Een klant neemt namelijk eerder iets aan vanuit ene persoon. Natuurlijk kunt u ook één van de commerciële teksten gebruiken.