Aanbieding!

Van Hoorne Entertainment 25% korting entreekaartje nu €11.00

14.75 11.00

Vier Sinterklaas bij Avonturenboerderij Molenwaard!

Artikelnummer: cc5af1df8dd5 Tag:

Beschrijving

Koop online uw entreekaartje voor Van Hoorne Entertainment met 25% korting bij Tripper.nl. Normaal is het toegangsbewijs voor Van Hoorne Entertainment €14.75 nu maar €11.00

Vier Sinterklaas bij Avonturenboerderij Molenwaard!
Koop je tickets voor Het Grote Sinterklaasfeest met [korting] korting. Data: 20, 27 november of 4 december 2020 Mobiel scanbaar.

Het Grote Sinterklaasfeest

Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint… samen met de leukste Boerderijpieten naar Avonturenboerderij Molenwaard! Beleef het grootste, gezelligste Sinterklaasfeest van het land met Fien en Teun. Het Grote Sinterklaasfeest vindt plaats op 20, 27 november of 4 december 2020. Ervaar jouw veilig dagje uit met de hele familie tijdens de vrolijkste tijd van het jaar bij de Avonturenboerderij! Ontmoet Sinterklaas, doe mee aan de speciale Pietenspeurtocht en schaats een rondje op de Kinderschaatsbaan. Ontdek het Hollandse landleven en behaal, samen met de Pieten, jouw eigen échte Boerenpietendiploma op de Pietenboerderijschool. Help Koeienpiet met koe melken, maak een ponyritje bij Paardenpiet of tel de schaapjes met Schapenpiet; voer jij alle Pietenopdrachten goed uit? Welke Pieten er nog meer zijn… dat blijft nog even een grote verrassing! Zing natuurlijk ook mee met de leukste Sinterklaasliedjes in de vrolijke minishow: Fien & Teun’s Sinterklaasfeest. Het allerliefste boertje en boerinnetje vertellen jou de leukste Sinterklaasverhaaltjes. Fien en Teun kunnen niet wachten! Zien zij jou bij Het Grote Sinterklaasfeest op de Avonturenboerderij?

Kijk voor meer informatie op de website van Avonturenboerderij Molenwaard. 

Bereikbaarheid

Avonturenboerderij Molenwaard is gelegen in Groot-Ammers. Reis je met de auto? Toets als adres ‘Wilgenweg 3, 2964 AM Groot-Ammers’ in op je navigatiesysteem. Het is mogelijk op betaald te parkeren naast de boerderij. Je kunt een uitrijmunt kopen bij de kassa van het park voor €5. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.