Aanbieding!

Tour de BonTon 38% korting entreekaartje nu €12.50

20.00 12.50

Entreeticket Tour de BonTon in Amsterdam

Artikelnummer: ad2cfd2d873b Tag:

Beschrijving

Koop online uw entreekaartje voor Tour de BonTon met 38% korting bij Tripper.nl. Normaal is het toegangsbewijs voor Tour de BonTon €20.00 nu maar €12.50

Entreeticket Tour de BonTon in Amsterdam
Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 31 maart 2021.

Ontdek het best bewaarde geheim van Amsterdam en krijg een exclusieve rondleiding achter de schermen in de beroemdste high-end strip- en seksclub van Amsterdam. Een ex-sekswerker leidt je in deze 1 uur durende tour door een prachtig, exclusief bordeel gelegen in een discreet grachtenpand naast de Heineken Experience. Dit is je kans om al je vragen over de seksindustrie beantwoord te krijgen!

De tour wordt gegeven door een ex-sekswerker aan wie je alles kunt vragen. Ze deelt persoonlijke verhalen die alleen verteld kunnen worden door echte insiders uit de industrie. Je hoort hoe het is om een sekswerker te zijn in Amsterdam, leert over veiligheidsmaatregelen, lokale prijzen en hoe de prostitutie in Amsterdam door de jaren heen is veranderd. Vooroordelen en stigma worden weggenomen en het werk en de sector worden in een ander daglicht geplaatst.

Tijdens de tour kun je alle kamers, waaronder de kleed- en badkamers, bekijken en ontdek je meer over het historische gebouw waarin de seksclub is gevestigd. Aan het eind van de tour krijg je de kans om zelf in de strippalen te klimmen. Laat een spannende foto van je maken terwijl je de meest sexy moves laat zien. Na je bezoek kun je de foto’s gratis downloaden en delen (#tourdebonton).

Bereikbaarheid 

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.