Aanbieding!

Thoiry Zoo Safaripark 10% korting entreekaartje nu €26.00

29.00 26.00

Spot ruim 800 diersoorten vanuit je eigen auto in Thoiry Zoo Safaripark

Artikelnummer: 10c058a3f9fe Tag:

Beschrijving

Koop online uw entreekaartje voor Thoiry Zoo Safaripark met 10% korting bij Tripper.nl. Normaal is het toegangsbewijs voor Thoiry Zoo Safaripark €29.00 nu maar €26.00

Spot ruim 800 diersoorten vanuit je eigen auto in Thoiry Zoo Safaripark
Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 10 februari 2021. Direct beschikbaar. Gratis entree voor kinderen t/m 3 jaar.

Liever het drukke stadsleven van Parijs een dagje achter je laten? Kom naar Zoo safaripark Thoiry, net buiten Parijs en geniet van de wilde dieren, licht tentoonstelling, de speeltuinen en ontdek het kasteel van Thoiry. Vergeet dan ook niet om in het autovrije gedeelte een wandeling te maken door de tuinen van het kasteel.
Safaripark
Neem je eigen auto mee het safaripark in en aanschouw ruim 800 diersoorten vanuit de auto, waaronder vrij rondlopende giraffen, zebra’s, olifanten, beren en leeuwen
Loop in de dierentuin door de glazen tunnel, omringd door de wilde dieren en krijg een 360 graden impressie van de wilde natuur en haar dieren. 
Na al dit avontuur kan je een rustige wandeling maken door de tuinen van het kasteel van Thoiry, wat tevens een autovrij gedeelte is. 
Heb je honger gekregen van al het avontuur? Vergeet dan vooral niet om een hapje en een drankje te nemen bij één van de drie Horeca-gelegenheden die het park te bieden heeft.
Bereikbaarheid

Thoiry Safari Zoo is gevestigd in Thoiry, vlakbij Parijs. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.