Aanbieding!

Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve 25% korting entreekaartje nu €25.95

34.50 25.95

Entreeticket voor Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve

Artikelnummer: c2cbfe9cbd2e Tag:

Beschrijving

Koop online uw entreekaartje voor Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve met 25% korting bij Tripper.nl. Normaal is het toegangsbewijs voor Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve €34.50 nu maar €25.95

Entreeticket voor Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve
Koop je tickets voor Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve in Burgum met [korting] korting. Geldig t/m 31 januari 2021. Dagelijks geopend.

Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve, centraal gelegen in het Friese plaatsje Burgum tussen Leeuwarden en Drachten, is dé plaats waar persoonlijke aandacht de hoogste prioriteit heeft, waar onthaasten de gewoonste zaak is en je het gevoel geeft thuis te komen. Het is een boerderij met een modern en verrassend interieur. 

Sauna, een sterk middel tegen griep en verkoudheid, is juist nu een veilig en ontspannen dagje uit! De hitte werkt goed tegen de verspreiding van virussen en helpt je voorkomen dat je vatbaar bent voor wat er in de toekomst ook mag komen.

Aanbevolen extra’s

Het is mogelijk om een badjas en badhanddoeken te huren en er zijn slippers te koop. Daarbij is het mogelijk om een massage of behandeling bij te boeken.

Bereikbaarheid

Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve is gelegen in het Friese dorp Burgum in de buurt van Leeuwarden. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden. Bij de sauna kan gratis geparkeerd worden.

Kijk voor meer informatie op de website van Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve.