Aanbieding!

The Eventsbakery 51% korting entreekaartje nu €59.00

120.00 59.00

Ontsnap uit een spannende escaperoom in Apeldoorn!

Artikelnummer: a0f01fbb7abb Tag:

Beschrijving

Koop online uw entreekaartje voor The Eventsbakery met 51% korting bij Tripper.nl. Normaal is het toegangsbewijs voor The Eventsbakery €120.00 nu maar €59.00

Ontsnap uit een spannende escaperoom in Apeldoorn!
Escaperoom De Paleiskamer in Apeldoorn met [korting] korting. Na aankoop 6 maanden geldig. Mobiel scanbaar.

Laat jij graag je hersens kraken? Ben jij gek op puzzels en raadsels? Dan is een escaperoom wat voor jou! Lukt het jullie om te ontsnappen uit de spannende Paleiskamer? 

Escaperoom De Paleiskamer
Een koninklijke Paleiskamer, er klopt alleen iets niet.. Verschillende meubels zijn verschoven, de foto’s en schilderijen lijken scheef te hangen, de grote boekenkast mist overduidelijk een aantal boeken! 1 ding is zeker, er is iemand voor jou de Paleiskamer ingegaan. Niet is meer wat het lijkt, probeer zoveel mogelijk clues te vinden en ontrafel de mysterieuze geheimen van de Paleiskamer. Hoorde ik dat nou goed? Was dat de deur die achter mij op slot dicht viel?

Ben jij creatief van geest? Denk jij in oplossingen en niet in problemen? Dan weet jij misschien wel het mysterie van deze escaperoom te ontrafelen! De escaperoom is uitgerust met licht- en geluidseffecten.  Puzzeltypes: wiskundige puzzels, verborgen, beeld, licht, geluid, samenwerking.

Kijk voor meer informatie op de website