Aanbieding!

The Eventsbakery 50% korting entreekaartje nu €24.99

49.95 24.99

Ga de uitdaging aan in het Klimpark in Ewijk!

Artikelnummer: 111adadd576c Tag:

Beschrijving

Koop online uw entreekaartje voor The Eventsbakery met 50% korting bij Tripper.nl. Normaal is het toegangsbewijs voor The Eventsbakery €49.95 nu maar €24.99

Ga de uitdaging aan in het Klimpark in Ewijk!
Koop je tickets met [korting] korting. Inclusief gratis gebruik van materiaal en kluisjes. Na aankoop 6 maanden geldig. Direct beschikbaar.

Het klimpark in Ewijk heeft een grote oppervlakte met een tal van activiteiten waar je aan kunt deelnemen. Zo kun je klimmen hoog in de boomtoppen, over het water vliegen naar de overkant met een zipline of abseilen vanaf 15 meter hoogte. Is dit allemaal niet spannend genoeg voor je? Laat je dan loodrecht naar beneden vallen van 15 meter hoogte, dat is pas een kick! Genoeg klim activiteiten om het adrenaline niveau te maximaliseren en een geslaagde dag te beleven. Durf jij het aan?

Bezoekersinformatie 
Het klimpark is het beste te bezoeken met de auto. Navigeer hiervoor naar ‘Groene Heuvels 1 in Ewijk’. Met het openbaar vervoer kun je vanaf Station Wijchen bus 563 richting Batenburg nemen en dan uitstappen bij de halte Bergharen, Schaarsestraat. Vanaf deze halte is het ongeveer een half uur lopen naar het klimpark. 

Kijk voor meer informatie op de website van het klimpark.