Aanbieding!

The Cavern Beatles 40% korting entreekaartje nu €29.50

49.00 29.50

Optreden van The Cavern Beatles in het World Forum Theater

Artikelnummer: e11e0bf77af8 Categorie: Tag:

Beschrijving

Koop online uw entreekaartje voor The Cavern Beatles met 40% korting bij Tripper.nl. Normaal is het toegangsbewijs voor The Cavern Beatles €49.00 nu maar €29.50

Optreden van The Cavern Beatles in het World Forum Theater
Profiteer van korting en beleef op 6, 7 of 8 maart 2020 een te gekke avond bij The Cavern Beatles in het World Forum Theater in Den Haag.

The Cavern Beatles 

The Beatles hebben de muziekgeschiedenis blijvend veranderd met hun iconische nummers zoals, ‘Please Please Me’, ‘Twist and Shout’, ‘Can’t Buy Me Love’, ‘Help!’, ‘Ticket to Ride’, ‘Michelle’, ‘All My Loving’ en ‘Hey Jude’. In 1969 gaf de Britse popgroep voor de laatste keer een live-concert in de originele bezetting. Toch kun je op vrijdag 6, zaterdag 7 of zondag 8 maart genieten van het unieke geluid van The Cavern Beatles in het World Forum Theater in Den Haag. Niet alleen hun uiterlijk maar ook hun stemmen en bewegingen lijken sprekend op die van de originele Fab Four.

In een verbazingwekkend levensechte en twee uur durende show, presenteren The Cavern Beatles een waanzinnige show waarbij alle bekende songs voorbijkomen. Tot in de kleinste details streven de muzikanten perfectie na. Er worden zelfs originele retro-VOX-versterkers gebruikt voor het optimale effect en de artiesten dragen passende kleding. Ze lijken regelrecht uit de zestiger jaren te zijn weggelopen. Dit maakt het concert van The Cavern Beatles een spectaculaire, authentieke en geloofwaardige reis terug in de tijd. Voor liefhebbers van dit genre is het concert dan ook een ware ‘must see’ voorstelling. The Cavern Beatles zijn vernoemd naar en volledig erkend door de legendarische club in Liverpool waar de originele Beatles sinds 1961 maar liefst 292 keer optraden. Dit illustreert de uitzonderlijke kwaliteit van het concert. De muzikanten wisselen maar liefst vier keer van kostuum. Licht, geluid en keuze van de songs zijn perfect op elkaar afgestemd. Het hele concert wordt met slechts vier muzikanten uitgevoerd en dat is uniek. Er wordt op geen enkele manier bandmuziek gebruikt ter ondersteuning. The Cavern Beatles zijn – net als de originele Beatles – in staat om op basis van hun muzikale talent en zonder veel technische ondersteuning voor een onvergetelijke avond te zorgen. Mis het niet! 

Bereikbaarheid 

De show van The Cavern Beatles zal plaatsvinden in Het World Forum Theater in Den Haag. Dit is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Raadpleeg Google Maps of 9292.nl voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijd. Parkeren kan in de ruime, eigen parkeergarage van het World Forum Theater. De garage bevindt zich aangrenzend aan World Forum. Via ingang A bereik je de juiste parkeergarage.  

Kijk voor meer informatie op de website van The Cavern Beatles.