Aanbieding!

Smidtje Canal Cruises – Haarlem 40% korting entreekaartje nu €8.40

14.00 8.40

Ontdek de historische binnenstad van Haarlem vanaf het water

Artikelnummer: 7a383ac72b27 Categorie: Tag:

Beschrijving

Koop online uw entreekaartje voor Smidtje Canal Cruises – Haarlem met 40% korting bij Tripper.nl. Normaal is het toegangsbewijs voor Smidtje Canal Cruises – Haarlem €14.00 nu maar €8.40

Ontdek de historische binnenstad van Haarlem vanaf het water
Vaar 50 minuten mee met een rondvaart of geniet een gehele dag van een hop-on-hop-off cruise waar je je eigen dag kan indelen. Tickets met 40% korting!

Smidtje Canal Cruises – Haarlem

Tijdens het Smidtje Canal Cruises ontdek je Haarlem, het oude centrum van Noord-Holland, vanaf het water! Je vaart langs vele mooie bezienswaardigheden waaronder Molen de Adriaan, het Teylers hofje en de Basiliek St. Bavo. Stap aan boort en maak de vaartocht extra aangenaam met de overheerlijke mogelijkheden aan boord. 

Rondvaart (50 minuten)

Stap aan boord en vaar 50 minuten mee langs de historische plekken van Haarlem. Je vaart in een comfortabele verwarmde boot met gidssysteem én een gastvrije schipper door de prachtige kanalen. Perfect voor uniek uitje op het water!

Hop-on-hop-off cruise (24 uur)

Wil jij de hele dag genieten van de prachtige stad? Kies dan voor een hop-on-hop-off-cruise. Je mag maar liefst 24 uur meevaren en overal op- en afstappen waar jij wil.

Kijk voor meer informatie op de website van Smidtje Canal Cruises