Aanbieding!

Slot Zuylen 19% korting entreekaartje nu €10.50

13.00 10.50

Ga terug in de tijd bij Slot Zuylen

Artikelnummer: 1b9d71f34ad4 Tag:

Beschrijving

Koop online uw entreekaartje voor Slot Zuylen met 19% korting bij Tripper.nl. Normaal is het toegangsbewijs voor Slot Zuylen €13.00 nu maar €10.50

Ga terug in de tijd bij Slot Zuylen
Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 28 februari 2021, m.u.v. 3 en 4 oktober 2020. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar.

Slot Zuylen is een van de oudste kastelen aan de Vecht, net buiten de stad Utrecht. Het Slot heeft een rijke familiegeschiedenis met invloedrijke bewoners, waarin sterke vrouwen, zoals schrijfster Belle van Zuylen, een prominente rol spelen. In Slot Zuylen ervaar je het dagelijks leven van de bewoners van het kasteel.

Slot Zuylen kent een lange geschiedenis en heeft een bijzonder goed bewaard gebleven interieur. De rijke collectie bestaat onder andere uit antieke meubels, schilderijen en gebruiksvoorwerpen. Het lijkt wel of de kamers zo door de bewoners zijn achtergelaten.

Je kunt Slot Zuylen bezichtigen aan de hand van een audiotour. Bewonder de authentieke kamers en leer alles over de bewoners van het Kasteel. Ook kun je zelf een wandeling maken door de kasteeltuin en wat drinken in het museumcafé: het Koetshuis. Ook in de omgeving van het Slot is er genoeg te beleven, combineer een bezoek aan het Slot met een heerlijke wandeling of fietstocht langs de Vecht.

Bereikbaarheid

Slot Zuylen is gelegen in het dorp Oud-Zuilen nabij de stad Utrecht. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vetrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren kan gratis op het parkeerterrein langs de oprijlaan.

Kijk voor meer informatie op de website van Slot Zuylen.  

Rechten van foto’s onthouden, met dank aan fotograaf Slot Zuylen, Trudelies de Graaf