Aanbieding!

Slangen International Travel AG 35% korting entreekaartje nu €39.00

59.95 39.00

Ontdek de bruisende stad Berlijn in één dag!

Artikelnummer: 0e5b81d44872 Tag:

Beschrijving

Koop online uw entreekaartje voor Slangen International Travel AG met 35% korting bij Tripper.nl. Normaal is het toegangsbewijs voor Slangen International Travel AG €59.95 nu maar €39.00

Ontdek de bruisende stad Berlijn in één dag!
Maak een dagtocht naar Berlijn met Slangen Reizen met [korting] korting. Inclusief stadstour. Meerdere opstapplaatsen beschikbaar.

Geen enkele Europese stad heeft zoveel kunst en cultuur als Berlijn. De unieke stad, die ooit verdeeld was in Oost Berlijn en West Berlijn, is nu weer één bruisende stad. De kunst- en shopliefhebbers zullen in deze stad zeker niets te kort komen. De stad bruist door het uitgaansleven, de vele concertzalen, musea en theaters. De stad staat natuurlijk bekend om de Berlijnse muur. De authentieke bouwwerken uit de Tweede Wereldoorlog gecombineerd met de moderne architectuur en de prachtige elementen uit de tijd van de tweedeling maken Berlijn de ideale stad die zeker de moeite waard is om te bezichtigen. Ontdek tijdens de stadstour de prachtige bezienswaardigheden, zoals Alexanderplatz, Reichstag, Brandenburger Tor en Checkpoint Charlie.

Programma

In de avond/nacht begint de reis. Je arriveert in de ochtend in de stad Berlijn. Voordat je in het centrum van Berlijn wordt afgezet, maak je eerst nog een stadstour langs de prachtige bezienswaardigheden, zoals Alexanderplatz, Reichstag, Brandenburger Tor en Checkpoint Charlie (de geplande stadstour is onder voorbehoud). Na deze prachtige rondrit word je afgezet bij KaDeWe. Ook kun je ervoor kiezen om uit te stappen bij Hauptbahnhof, vanaf hier kun je deelnemen aan de boottocht over de Spree (exclusief). In de avond begint de terugreis, in de vroege ochtend ben je weer terug in Nederland.