Aanbieding!

Skichalets.nl 72% korting entreekaartje nu €70.00

250.00 70.00

Waardebon t.w.v. €250 voor Skichalets.nl

Artikelnummer: f7cc6eec0dde Tag:

Beschrijving

Koop online uw entreekaartje voor Skichalets.nl met 72% korting bij Tripper.nl. Normaal is het toegangsbewijs voor Skichalets.nl €250.00 nu maar €70.00

Waardebon t.w.v. €250 voor Skichalets.nl
Koop een waardebon t.w.v. €250 voor Skichalets.nl met [korting] korting. Na aankoop 1 jaar geldig. All Inclusive catered skichalet concept.

Geniet van een heerlijke wintersportvakantie samen met vrienden of familie in de beste skigebieden van Oostenrijk, Frankrijk en Italië. Verblijf in de gezellige chalets en proef de ouderwetse wintersportsfeer. Laat je in de winterse watten leggen in je eigen skichalet en ervaar het gemak dat het ontbijt, de après-ski hapjes, het driegangendiner, de huishouding en schoonmaak allemaal voor je geregeld wordt door Nederlandse chaletstaf. Alle drankjes in het chalet zijn gratis en onbeperkt, ook is er gratis en onbeperkt WIFI. 

All Inclusive catered skichalet concept

Skichalets.nl biedt het beste van twee werelden: het gemak van service zoals in een All inclusive hotel, maar ook de huiselijkheid, privacy en de gezelligheid van je eigen chalet. Bij aankomst word je door een Nederlandse chaletstaf welkom geheten met een drankje en een hapje. Zowel het ontbijt, iets lekkers bij terugkomst van de piste en het diner worden in de chalets vers bereid en geserveerd door de chaletstaf. Lees hier alles over de All Inclusive service. 

Kindvriendelijk 

Kom als ouder ook echt aan vakantie toe tijdens je vakantie met Skichalets.nl. In ieder chalet is er één kinderbedje aanwezig en een kinderstoel. Voor de kinderen kan er een speciaal kindermenu worden gemaakt en kan dit eerder worden geserveerd, zodat de kinderen eerder naar bed kunnen. Bij vragen over crèches, kinderskischool en plaatselijke activiteiten voor de kinderen, kun je altijd terecht bij de chaletstaf. Op een aantal bestemmingen kan er ook een gekwalificeerde kinderoppas geregeld worden die oppast in je chalet.