Aanbieding!

SEA LIFE Scheveningen 28% korting entreekaartje nu €12.50

17.25 12.50

Ontdek de onderwaterwereld bij SEA LIFE Scheveningen

Artikelnummer: 3a7e6ab5c41b Tag:

Beschrijving

Koop online uw entreekaartje voor SEA LIFE Scheveningen met 28% korting bij Tripper.nl. Normaal is het toegangsbewijs voor SEA LIFE Scheveningen €17.25 nu maar €12.50

Ontdek de onderwaterwereld bij SEA LIFE Scheveningen
Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 20 december 2020. Direct beschikbaar. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar.

In SEA LIFE Scheveningen ontdek je de bijzondere onderwaterwereld in 45 aquaria! Sta oog in oog met meer dan 4.000 dieren, waaronder vissen, otters, schildpadden, haaien, roggen, zeeanemonen en nog veel meer! 

Nieuw: Hypermoderne I-sandbox 

Wil jij met een zandbak spelen waar het zand tot leven komt? Het kan bij SEA LIFE Scheveningen! De nieuwe, interactieve 3D zandbak zorgt voor vermaak bij de kids. Het zand komt tot leven en nieuwe rivieren en bergen ontstaan door jouw aanraking. Kom jij het uitproberen? 

Toegankelijkheid

Alle ruimtes in SEA LIFE Scheveningen zijn goed toegankelijk voor bezoekers met een (mobiliteits) beperking. In SEA LIFE is tevens een invalidentoilet aanwezig. Wat wel goed is om te weten is dat het in de weekenden en schoolvakanties tussen 12:00 en 15:00 druk kan zijn binnen. Met een rolstoel is het aangenamer om deze wat drukkere tijden te mijden.

Bereikbaarheid 

SEA LIFE Scheveningen is gevestigd aan de Boulevard in Scheveningen. Raadpleeg Google Maps of 9292.nl voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren kan betaald in de nabijgelegen parkeergarages: Parking Kurhaus, Parking Strand, Parking Nieuw Parklaan of Parking Zwarte Pad. Met Parking Strand, de grootste garage in Scheveningen, heeft SEA LIFE een speciale actie. Vanaf hier is het ongeveer 15 minuten lopen naar SEA LIFE. Bij SEA LIFE kun je nu na je bezoek een kortingskaartje ophalen waarmee je maar liefst 50% korting krijgt op je parkeerkosten in deze garage. De 50% korting geldt voor de gehele parkeertijd de dag van je bezoek. Parkeergarage Strand vind je aan de Zwolsestraat 426 in Den Haag.

Kijk voor meer informatie op de website van SEA LIFE Scheveningen.