Aanbieding!

Rent & Event 30% korting entreekaartje nu €24.50

35.00 24.50

Verken Volendam op een e-scooter!

Artikelnummer: 64b111cd68f8

Beschrijving

Koop online uw entreekaartje voor Rent & Event met 30% korting bij Tripper.nl. Normaal is het toegangsbewijs voor Rent & Event €35.00 nu maar €24.50

Verken Volendam op een e-scooter!
Maak een tour door Volendam met een retro e-scooter met [korting] korting. Na aankoop 3 maanden geldig. Direct beschikbaar. Mobiel scanbaar.

Huur een stoere retro e-scooter en cruise als een koning(in) door de omgeving. Rijden langs de haven, door de stad en tussen de weilanden? Alles is mogelijk! Maak je dagje weg onvergetelijk met deze eyecatcher van een scooter.

Dagje uit in én rondom Volendam

Nadat je je elektrische scooter aan de haven van Volendam hebt opgehaald, kun je beginnen aan de rit. De elektrische motors van Volendam Rent & Event brengen je met snelheden tot vijfentwintig kilometer per uur, zonder te trappen, naar alle bezienswaardigheden in de omgeving. En wat rijden ze heerlijk, het is net alsof je zweeft… Je kunt zelf bepalen welke route je wilt rijden. Van Volendam naar Edam? Dat kan. Of wil je toch liever van Volendam via Monnickendam naar Marken? Ook dat is geen probleem. Voor mensen met een rijbewijs geldt: opstappen en wegrijden!

Scooter huren: onze aanbevelingen

Ontdek de beste hotspots van de omgeving! Rijd vanuit Volendam langs het water en door het polderlandschap richting Monnickendam en zie hoe de koeien en schapen loom staan te grazen in de wei. In Monnickendam kun je relaxen en picknicken bij recreatiegebied Hemmeland. Vervolgens tuf je verder naar (schier)eiland Marken waar een bezoekje aan vuurtoren Het Paard van Marken écht niet mag ontbreken. Aansluitend kun je lekker lunchen aan de jachthaven. En wat let je om aan boord te stappen van de Volendam Marken Express? Elk half uur is er een afvaart. Vanaf de afstapplaats in Volendam sta je binnen twee minuten weer bij Rent & Event voor de deur.

Niet voor niets krijgen we vaak te horen dat toeren op deze e-scooters het hoogtepunt van de dag is geweest. Heb je nog geen rijbewijs? Cruise dan op hetzelfde tempo mee op de e-fatbike!

Belangrijk om te weten:

  • Rijbewijs (auto, motor of brommer) is verplicht
  • Met een volle accu kan je ongeveer 30-50 km rijden
  • Het is mogelijk om met 2 personen op 1 scooter te zitten, mits het niet al te grote personen zijn, maar zelf rijden is natuurlijk het allerleukst!

Kijk voor meer informatie op de website van Rent & Event