Aanbieding!

Rederij van Hulst B.V. 38% korting entreekaartje nu €17.50

28.00 17.50

Vaar door de Kagerplassen en de binnenstad van Leiden

Artikelnummer: 9116f6f7abc2 Tag:

Beschrijving

Koop online uw entreekaartje voor Rederij van Hulst B.V. met 38% korting bij Tripper.nl. Normaal is het toegangsbewijs voor Rederij van Hulst B.V. €28.00 nu maar €17.50

Vaar door de Kagerplassen en de binnenstad van Leiden
Koop je tickets met [korting] korting. Rondvaart duurt 2,25 uur. Geldig t/m 31 maart 2021. Opstapplaats: centrum van Leiden. Gratis voor kinderen t/m 2 jaar.

Rederij van Hulst neemt je mee op de mooiste en leukste rondvaart rondom Leiden en omgeving. Vanuit centrum Leiden vaart de boot over de ‘Zijl’ naar één van de mooiste vaargebieden van het land: de Kagerplassen. De Kagerplassen bestaan uit poldereilandjes, uitgestrekte weidelandschappen, tientallen historische molens en pittoreske dorpjes. Vanaf het water geniet je van een mooi uitzicht op deze bijzondere omgeving. Je vaart langs polders met koeien in de wei, eilanden met historische molens en mooie vergezichten. De Kagerplassen is een uniek watersportgebied en vormen een waar eldorado voor liefhebbers van zeilen, roeien, kanoën, en met vorst schaatsen en ijszeilen. ‘s Zomers varen talloze zeilboten en bootjes op de plassen, Hollandser kan het niet.

Bereikbaarheid

De opstapplaats voor de rondvaart bevindt zich in Leiden bij de Haven tegenover nummer 14. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Rederij van Hulst.