Online cursus | Hoe verbeter ik mijn vaardigheid als ouder? €39 Tubantia Webwinkel

Tubantia Webwinkel Online cursus | Hoe verbeter ik mijn vaardigheid als ouder?

Artikelnummer: 15be76fcfb31 Categorie: Tag:

Beschrijving

Tubantia Webwinkel aanbieding Online cursus | Hoe verbeter ik mijn vaardigheid als ouder? voor maar €39

Hoe verbeter ik mijn vaardigheid als ouderMisschien is de belangrijkste verantwoordelijkheid wel het krijgen van kinderen. Hoe kunnen we zorgen dat ze zo goed mogelijk opgevoed worden? Hier gaat deze serie aan online trainingen over. Naast de basistraining ‘Opvoedvaardigheden’ is er een training om je relatie te verbeteren. Het is ook heel belangrijk dat je als ouder zelf lekker in je vel zit. Daarnaast zijn er trainingen voor de specifieke doelgroepen. Iedere leeftijd kent zijn eigen uitdagingen!StudieprogrammaJe krijgt 12 maanden toegang tot de volgende 11 trainingen:1. Opvoedvaardigheden (met certificaat). Inclusief video?s (kort) en 3 e-books2. Je relatie verbeteren. Inclusief video?s (1 uur), 10 e-books3. Hoe zorg ik dat ik lekker in mijn vel zit? Inclusief video?s (2 uur) en 1 e-book4. Zwangerschap. Inclusief video?s (1 uur) en 1 e-book5. Kinderziektes (met certificaat). Inclusief video?s (2 uur)6. Ontwikkeling na de geboorte (met certificaat). Inclusief video?s (2 uur)7. Peuters en kleuters (met certificaat). Influsief video?s (kort) en 3 e-books8. Basisschool (met certificaat). Inclusief video?s (kort) en 3 e-books9. ADHD (met certificaat). Inclusief video?s (1 uur) en 5 e-books10. Pesten op school. Inclusief video?s (1 uur) en 5 e-books11. Gezonde kinderen en voeding (met certificaat). Inclusief video?s (2 uur) en 2 e-books*BREAK*Klaar om in jezelf te investeren? Bestel dan nu jouw voucher voor de curus Hoe verbeter ik mijn vaardigheid als ouder?!**Je ontvangt de voucher via de mail. Voucher dient na aankoop geactiveerd te worden op dewebsite. Volg de stappen zoals beschreven op de voucher. De voucher is na aankoop 1 jaar geldig en kan ook gebruikt worden voor onze andere cursussen. De cursus wordt aangeboden doorInterplein.nl. Trainingen zijn niet los verkrijgbaar. Bij Interplein ben je aan het professionele digitale adres voor honderden trainingen die je los of in een pakket kan volgen. Er zijn meer dan 20 pakketten waaruit je kan kiezen waarbij je veel trainingen tot je beschikking hebt. De onderwerpen lopen uiteen van Internet Marketing Expert tot DesignExpert en van Bloggen& E-mail expert tot Voedingsexpert.

%d bloggers liken dit: