Online cursus | Hoe verbeter ik mijn productiviteit? €39 Tubantia Webwinkel

Tubantia Webwinkel Online cursus | Hoe verbeter ik mijn productiviteit?

Artikelnummer: e2258257a716 Categorie: Tag:

Beschrijving

Tubantia Webwinkel aanbieding Online cursus | Hoe verbeter ik mijn productiviteit? voor maar €39

Hoe verbeter ik mijn productiviteit?Leer in 28 online trainingen hoe je meer kunt halen uit je kostbare leven! Iedere training bestaat uit circa 1 uur aan video?s. Soms aangevuld met leuke e-books voor degenen die diepgaandere informatie willen hebben. Wanneer je dit pakket aan trainingen aanschaft, krijg je 12 maanden toegang. Studieprogramma1. Communicatietraing2. Verslavingen? diverse trainingen3. Slapen? gezond slapen en slaapstoornissen4. Stress aanpakken5. Assertiviteit6. Gespreksvaardigheden voor leidinggevenden7. Je concentratie verbeteren8. Energie9. Hoe verbeter ik mijn innerlijke kracht?10. Hoe krijg ik meer innerlijke rust?11. Hoe train ik mijn hersenen?12. Geestkrachtbeheersing13. Hoe krijg ik een weerbare geest?14. Hoe kan ik een persoonlijke transformatie tot stand brengen?15. Hoe voorkom ik uitstelgedrag?16. Hoe krijg ik mijn zaken voor elkaar?17. Hoe krijg ik meer discipline?18. Geheimen voor meer zelfvertrouwen19. Krijg alles voor elkaar20. Time management21. Superproductiviteit22. Productiviteit voor uitstellers23. Hoe om te gaan met perfectionisme?24. Hoe laad ik de batterij weer op?25. Onderhandelingsvaardigheden26. Thuiswerken cursus27. Hoe verbeter ik mezelf iedere dag met 1 procent?28. Hoe lever ik een maximale werkprestatie?Klaar om in jezelf te investeren? Bestel dan nu jouw voucher voor Hoe verbeter ik mijn productiviteit?!**Je ontvangt de voucher via de mail. Voucher dient na aankoop geactiveerd te worden op dewebsite. Volg de stappen zoals beschreven op de voucher. De voucher is na aankoop 1 jaar geldig en kan ook gebruikt worden voor onze andere cursussen. De cursus wordt aangeboden doorInterplein.nl. Trainingen zijn niet los verkrijgbaar. Bij Interplein ben je aan het professionele digitale adres voor honderden trainingen die je los of in een pakket kan volgen. Er zijn meer dan 20 pakketten waaruit je kan kiezen waarbij je veel trainingen tot je beschikking hebt. De onderwerpen lopen uiteen van Internet Marketing Expert tot DesignExpert en van Bloggen& E-mail expert tot Voedingsexpert.