Online cursus | Hoe krijg je een gelukkiger leven? €39 Tubantia Webwinkel

Tubantia Webwinkel Online cursus | Hoe krijg je een gelukkiger leven?

Artikelnummer: c4129aaa5d92 Categorie: Tag:

Beschrijving

Tubantia Webwinkel aanbieding Online cursus | Hoe krijg je een gelukkiger leven? voor maar €39

Expert in Gelukkiger levenEen gelukkiger leven leiden of een levenscoach worden, hoe doe je dat? Daar is geen eenduidig antwoord op te geven, maar met dit pakket ontvang je handvaten om je leven gelukkiger vorm te geven. Dit pakket bestaat uit diverse trainingen die gaan over de menselijke psyche, maar ook lichamelijke gezondheid en innerlijke rust. Mindfulness is hier een onderdeel van, maar ook worden er vragen zoals?Hoe krijg ik meer motivatie?? en ?Hoe kan ik gezonder eten?? behandeld.StudieprogrammaDit pakket bestaat uit 37 trainingen. Iedere training bestaat uit video?s aangevuld met e-books. Een training duurt ongeveer 1 à 2 uur. De meeste trainingen zijn het Nederlands of hebben een Nederlandse ondertiteling. Onderstaand het overzicht van de verschillende cursussen:- Hoe kan ik gezond oud worden?- Hoe krijg ik een kalme geest?- Hoe ga ik veroudering tegen?- Kinderen en veiligheid- Hoe vind ik een partner?- Hoe krijg ik meer energie?- Van moe naar meer energie- Hoe leer ik meer vet te verbranden?- Fitness cursus- Mindfulness- Hoe leer ik vergeven?- Hoe krijg ik een gezond hart?- Hoe word ik onweerstaanbaar?- Hoe word ik een goede leider?- Hoe krijg ik meer vrijheid?- Hoe krijg ik mijn zaken voor elkaar?- Geestkrachtbeheersing- Hoe krijg ik meer motivatie?- Hoe ban ik excuses uit?- Hoe voorkom ik uitstel gedrag?- Hoe word ik productiever?- Hoe leer ik op een gezonde manier hardlopen?- Hoe leer ik gezond slapen?- Hoe ga ik stress tegen?- Hoe krijg ik de macht over mijn eigen leven?- Hoe krijg ik meer discipline?- Hoe verbeter ik mijn innerlijke kracht?- Hoe creëer ik een rustiger leven?- Hoe kan ik een persoonlijke transformatie tot stand brengen?- Hoe kan ik de wereld verbeteren als succesvolle ondernemer?- Hoe verkrijg ik een minimalistische levensstijl?- Hoe creëer ik succesvolle gewoontes?- Hoe krijg ik door het stellen van doelen meer vrijheid in mijn leven?- Hoe kan ik gezonder eten?- Hoe kan ik mijn leven simpeler maken?- Hoe ga ik meer georganiseerd denken?- Hoe word ik beter gehoord?VoordelenEen cursus is natuurlijk altijd goed voor de zelfontwikkeling. Daarnaast heeft deze cursus nog andere voordelen:? Staat goed op je CV? Cursus is in het Nederlands? 100% online cursus, dus studietijd zelf in te delenKlaar om in jezelf te investeren? Bestel dan nu jouw voucher voor het gelukkiger leven pakket!**Je ontvangt de voucher via de mail. Voucher dient na aankoop geactiveerd te worden. Volg de stappen zoals beschreven op de voucher. De voucher is na aankoop 1 jaar geldig en kan ook gebruikt worden voor onze andere cursussen.De cursus wordt aangeboden doorInterplein.nl. Trainingen zijn niet los verkrijgbaar. Bij Interplein ben je aan het professionele digitale adres voor honderden trainingen die je los of in een pakket kan volgen. Er zijn meer dan 20 pakketten waaruit je kan kiezen waarbij je veel trainingen tot je beschikking hebt. De onderwerpen lopen uiteen van Internet Marketing Expert tot DesignExpert en van Bloggen& E-mail expert tot Voedingsexpert.