Aanbieding!

Onder Andere Producties 41% korting entreekaartje nu €9.95

16.95 9.95

Een persoonlijke boodschap van Love Piet op pakjesavond

Artikelnummer: 75f4b0e747e1 Tag:

Beschrijving

Koop online uw entreekaartje voor Onder Andere Producties met 41% korting bij Tripper.nl. Normaal is het toegangsbewijs voor Onder Andere Producties €16.95 nu maar €9.95

Een persoonlijke boodschap van Love Piet op pakjesavond
Geniet op pakjesavond van een persoonlijke boodschap van Love Piet met [korting] korting. Geldig t/m 5 december 2020.

Maak het Sinterklaasfeest dit jaar nóg specialer met een persoonlijke video van Love Piet! Vul de namen en gegevens van je kinderen in en kies waar de cadeautjes staan. De video wordt direct gegenereerd en per mail naar je toegestuurd. Love Piet weet alles over je. Ze zegt bijvoorbeeld je naam, je leeftijd, je hobby’s en geeft je een tip mee. Ook weet ze wat je lievelingsdier is en wat je heel goed kan. Tot slot vertelt ze waar de cadeautjes staan.

Ga mee met Love Piet op ontdekkingstocht in het kasteel van Sinterklaas! Love Piet vindt de gouden sleutel van Sinterklaas en ontdekt daarmee alle geheime kamers in het kasteel. Zo belandt ze in de schatkamer van Sinterklaas en vindt ze een reuze ballenbak. Onderweg vertelt ze alles over jou! Hoe je heet, wat je hobby’s zijn, zelfs je lievelingsdier weet Love Piet te benoemen. Maar tijdens haar ontdekkingstocht vergeet ze de pakjes kamer open te doen voor de andere pieten… zouden al jouw cadeautjes op tijd ingepakt worden voor 5 december? 

  • Love Piet zegt je naam!
  • Binnen 15 minuten toegestuurd
  • Bekend van Pietenliefde