Aanbieding!

MacBike 49% korting entreekaartje nu €7.50

14.75 7.50

Huur 24 uur een fiets bij MacBike Amsterdam

Artikelnummer: 0df61fef1314 Tag:

Beschrijving

Koop online uw entreekaartje voor MacBike met 49% korting bij Tripper.nl. Normaal is het toegangsbewijs voor MacBike €14.75 nu maar €7.50

Huur 24 uur een fiets bij MacBike Amsterdam
Huur 24 uur een fiets met handremmen en 3 verstellingen bij MacBike Amsterdam met [korting] korting. Geldig t/m 31 maart 2021. Verschillende locaties Amsterdam.

Huur een fiets met handremmen en 3 versnellingen voor 24 uur om het beste uit je bezoek aan Amsterdam te halen. Je fietst lekker licht, goedkoop, snel en duurzaam van de ene hotspot naar de andere. En met de gratis plattegrond met routes ontdek je alle bijzondere plekken in de stap en weet je zeker dat je niets mist.

Fiets langs de prachtige grachten, door het pittoreske Jordaan, de beroemde rosse buurt of door het adembenemende Vondelpark. Je kunt ook de stad uit fietsen, bijvoorbeeld voor een tour door het prachtige landschap rond Amsterdam: het landelijke Waterland of het groene Amstelland, langs de Amstel. Met de oude windmolens, boerderijen en kastelen waan je je in een andere wereld.

MacBike verhuurt al meer dan 30 jaar fietsen in Amsterdam. Elke dag staan ze klaar voor de vele bezoekers van Amsterdam om hen op weg te helpen met een huurfiets. Ze inspireren de gasten met fietsroutes, leggen de verkeers- en parkeerregels uit en zorgen ervoor dat ze op een veilige en goed onderhouden fiets de weg op gaan. Waar wacht je op? Boek nu je fiets en haal het meeste uit je bezoek aan Amsterdam!

Extra’s:

  • Al de fietsen zijn voorzien van twee stevige sloten. Je kunt dus gemakkelijk even pauzeren in het park of een museum bezoeken. Over de fiets hoef je je geen zorgen te maken, die staat rustig buiten op je te wachten.
  • Ken je de stad niet? Vraag om tips en advies aan de verhuurmedewerkers. Bovendien krijg je een gratis plattegrond mee van het centrum van Amsterdam. Je weet altijd waar je bent!
  • Ga je op pad als het regent? Je krijgt een gratis regenponcho. Zo blijf je toch lekker droog!

Kijk voor meer informatie op de website van MacBike.