korting Mark Vijn Theaterproducties tickets nu €11.55

Mark Vijn Theaterproducties tickets met korting! nu €11.55

Artikelnummer: a125663ca8ea Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Bestel nu met korting uw tickets bij Tripper.nl voor Mark Vijn Theaterproducties nu slechts €11.55 ipv €19.25

Tickets voor de theatervoorstelling ‘Op de piratenboot’ van het Zandkasteel op zondag 26 januari 2020 om 13:00 of 15:00 uur koop je op tripper.nl

Familievoorstelling
 Het Zandkasteel – Op de piratenboot!

Na het succes van de vorige shows komen de bewoners van Het Zandkasteel opnieuw naar het theater. Samen met Koning Koos beleven Prinses Sassa en Toto de mooiste avonturen en “piraatje spelen” blijft hun favoriete spelletje. Op het toneel worden ze echte piraten en gaan ze met hun eigen piratenboot op zoek naar de schat. Prinses Sassa en Toto willen alles zelf oplossen, dat kan wel eens mis gaan, maar als het lukt, glimmen ze van trots! De kinderen in de zaal willen vast wel meevaren !

Het Zandkasteel – Op de Piratenboot is een vrolijke, maar ook interactieve en leerzame voorstelling. De show zit boordevol leuke liedjes uit de gelijknamige [email protected] tv-serie zoals “De Neuzenkriebeldans” . De kinderen in de zaal worden uitgenodigd om lekker mee te dansen, zingen en bewegen.

Na afloop van de voorstelling mogen de kinderen op het toneel komen en kunnen ze samen met Koning Koos, Prinses Sassa en Toto op de foto!

Bereikbaarheid

De voorstelling het Zandkasteel is te bezoeken in Theater Gooiland in Hilversum. Raadpleeg Google Maps voor de exacte locatie vanaf jouw vetrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren kan in de Parkeergarage Gooiland, Koningshof 1. Uitrijkaarten hiervoor zijn te koop in het theater voor €5,50. Reis je met het openbaar vervoer? Station Hilversum Centraal ligt op loopafstand van het theater. 

Kijk voor meer informatie op de website van Het Zandkasteel