Aanbieding!

Kaatje bij de Sluis 55% korting entreekaartje nu €44.50

99.50 44.50

Geniet van een 9-gangen amuse lunch bij Kaatje bij de Sluis

Artikelnummer: fb0675a5e347 Tag:

Beschrijving

Koop online uw entreekaartje voor Kaatje bij de Sluis met 55% korting bij Tripper.nl. Normaal is het toegangsbewijs voor Kaatje bij de Sluis €99.50 nu maar €44.50

Geniet van een 9-gangen amuse lunch bij Kaatje bij de Sluis
Geniet van een gastronomisch 9-gangen amuse lunch op zaterdag en zondag met [korting] korting. Geldig t/m 20 december 2020.

Lunchen op sterrenniveau, wie wil dat nu niet? Geniet van een fantastisch 9-gangen amuse lunch op zaterdag of zondagmiddag bij Restaurant Kaatje bij de Sluis, bekroond met één Michelinster. Hier gaan gastronomie en gezelligheid hand in hand en of je nu romantisch met z’n tweeën of met een gezellige groep komt, er staat je hoe dan ook een onvergetelijke middag te wachten.

Kaatje bij de Sluis is al bijna 47 jaar een culinaire ervaring. Laat je verleiden door de bijzondere gerechten en mooie wijnen, die zorgvuldig voor je zijn ontwikkeld en ontdekt.
Vanaf het moment van binnenkomst bij Kaatje begint het culinaire amuse-festijn, kleine vegetarische, vis, gevogelte, vlees en nagerechtjes met mooie combinaties van kleuren, geuren en smaken zullen deze middag de revue passeren. Er wordt gewerkt met pure kwaliteitsproducten,
die zoveel mogelijk uit de streek afkomstig zijn. De samenstelling van het 9-gangen amuse-festijn wisselt per week.  

Tijden 

  • Reserveren op zaterdag: vanaf 12.30 uur tot 13.30 uur kun je Kaatje binnenkomen
  • Reserveren op zondag: doorlopend kun je bij Kaatje binnenkomen vanaf 12.30 uur tot 17.00 uur

Met eventuele dieetwensen of allergieën wordt rekening gehouden, mocht Kaatje een gerecht in het menu moeten vervangen of aanpassen, dan is dat mogelijk, echter tegen een meerprijs van € 20,00, ongeacht het aantal aan te passen gangen, graag bij uw reservering vermelden, op de avond zelf is dit helaas niet meer mogelijk. 

Kaatjes Résidence

Zorg dat je na jouw uitgebreide lunch niet meer naar huis hoeft te rijden en blijf lekker slapen. Kaatjes Résidence is gevestigd in een charmant pand uit 1860. De zeven luxe kamers hebben uitzicht op de omliggende historische pandjes of op het water. Na een ontspannen nacht kunt u de volgende dag de omgeving van het havenstadje Blokzijl verkennen. Nationaal park De Weerribben is dichtbij,
net als de historische plaatsen Giethoorn en Vollenhove.  

Bereikbaarheid 

In het historische stadje Blokzijl, vind je Restaurant Kaatje bij de Sluis. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.