Aanbieding!

Julianatoren 20% korting entreekaartje nu €19.95

25.00 19.95

Meer dan 60 te gekke attracties bij Kinderpretpark Julianatoren

Artikelnummer: 6888ea3291e1

Beschrijving

Koop online uw entreekaartje voor Julianatoren met 20% korting bij Tripper.nl. Normaal is het toegangsbewijs voor Julianatoren €25.00 nu maar €19.95

Meer dan 60 te gekke attracties bij Kinderpretpark Julianatoren
Koop je tickets met [korting] korting. Geldig van 2 juni t/m 25 oktober 2025. Direct beschikbaar. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 1 jaar.

Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn is het leukste kinderpretpark van Nederland. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 10 jaar.


Attracties 

De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in de achtbaan ‘Jul’s Rollerskates’! Ben je meer van het avontuur? Maak dan een tocht in Dino’s Tour waar je oog in oog komt te staan met echte dinosaurussen!

Ga je liever de hoogte in? Draai dan mee in het Reuzenrad of neem plaats in de ‘de Hoge Hoed’; de vrijevaltoren van Meneer Kaasgaaf. De echte piraten varen over de woeste golven in de Draaiende Piraat! Ahoy! 

Voor de kleintjes… 

Aan de allerkleinsten heeft Kinderpretpark Julianatoren natuurlijk ook gedacht! Rij mee over Jul’s Stones Baan of stap als een echte cowboy op je eigen paard over de Paardenbaan! Nog nooit een kabouter in het echt gezien? Rij dan mee op de rug van een egel of vos door Kabouterwonderland.

Vlieg als een echte piloot in je eigen helikopter door het hele park of blus als een echte brandweer een brandje in Jul’s Brandweerspel. 

Veiligheid & hygiëne belangrijk

Kinderpretpark Julianatoren doet er natuurlijk alles aan om het bezoek aan Kinderpretpark Julianatoren op een veilige manier te laten verlopen. Kijk hier voor meer informatie. In het park volgen ze de Nederlandse richtlijnen van het RIVM. Daarnaast voeren ze de maatregelen door uit het protocol ”Veilig Samen Uit”. De capaciteit in de attracties zal aangepast worden. Sommige paden zijn eenrichtingswegen geworden. En er worden extra hygiëne maatregelen doorgevoerd.

Mondkapje verplicht in pendelbus

Mocht je op parkeerterrein 2 je auto parkeren, dan word je met een pendelbus gratis van en naar het pretpark vervoerd. Mondkapjes (niet medische mond-en neusbescherming) zijn verplicht in de pendelbussen voor bezoekers vanaf 13 jaar. Je kunt zelf zorgdragen voor een mondkapje of in de pendelbus aanschaffen à € 1 per stuk.

Bereikbaarheid 

Julianatoren verzoekt iedereen nadrukkelijk om niet met het openbaar vervoer te komen maar met een eigen vervoermiddel. Op deze manier heeft Julianatoren er het volste vertrouwen in om de bezoekers op een veilige en verantwoorde manier te ontvangen. Kinderpretpark Julianatoren is gemakkelijk te bereiken met de auto. Het park beschikt over twee ruime parkeerterreinen waar je de auto kunt parkeren voor €8,75. Plan je reis via Google Maps.  

Kijk voor meer informatie op de website van Julianatoren.