Aanbieding!

Johan Cruijff ArenA 38% korting entreekaartje nu €10.50

16.95 10.50

Ontdek de Johan Cruijff ArenA tijdens de stadiontour!

Artikelnummer: 07f9e26c3d47 Tag:

Beschrijving

Koop online uw entreekaartje voor Johan Cruijff ArenA met 38% korting bij Tripper.nl. Normaal is het toegangsbewijs voor Johan Cruijff ArenA €16.95 nu maar €10.50

Ontdek de Johan Cruijff ArenA tijdens de stadiontour!
Koop je tickets met [korting] korting voor de Stadiontour in de Johan Cruijff ArenA. Geldig t/m 31 januari 2021. Gratis toegang voor kinderen t/m 4 jaar.

De Johan Cruijff ArenA is een bijzondere locatie, de Arena vormt de thuishaven van AFC Ajax. De Amsterdamse voetbalclub speelt hier al haar thuiswedstrijden. Jaarlijks bezoeken 200.000 mensen het stadion voor een rondleiding. 

Gallery of Fame

In de Gallery of Fame wordt de bezoeker aan de hand van vier thema’s rondgeleid door de geschiedenis van Ajax. Beginnend bij de Europese overheersing in de jaren zeventig, om daarna via de tweede succesperiode in de jaren negentig uit te komen. Aan de andere kant komen diverse landstitels en de toekomst aan bod.

Bereikbaarheid

De Johan Cruijff ArenA is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. In de omgeving van de Johan Cruijff ArenA kan geparkeerd worden. Reis je met het openbaar vervoer? Reis dan naar het treinstation Amsterdam Bijlmer Arena. Vanaf hier is het slechts enkele minuten lopen naar de ArenA. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van de Johan Cruijff ArenA.