Aanbieding!

Het Verzetsmuseum 33% korting entreekaartje nu €8.00

12.00 8.00

Ontdek alles over de oorlogstijd bij het Verzetsmuseum Amsterdam

Artikelnummer: 95e0136c290a Tag:

Beschrijving

Koop online uw entreekaartje voor Het Verzetsmuseum met 33% korting bij Tripper.nl. Normaal is het toegangsbewijs voor Het Verzetsmuseum €12.00 nu maar €8.00

Ontdek alles over de oorlogstijd bij het Verzetsmuseum Amsterdam
Koop je tickets met [korting] korting. Na aankoop 4 maanden geldig. Direct beschikbaar. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 6 jaar.

In het Verzetsmuseum Amsterdam bevind je je in een decor van nagebouwde straten die de sfeer van de oorlogsjaren uitbeelden. Authentieke voorwerpen, foto’s, documenten, film- en geluidsfragmenten vertellen de geschiedenis van mensen in oorlogstijd. Het museum heeft verschillende tentoonstellingen, waaronder de expositie over Nederlands-Indië, Nederland in de Tweede Wereldoorlog en Mode op de bon. Speciaal voor kinderen is er het Verzetsmuseum Junior waar je kennis maakt met kinderen die de oorlog hebben meegemaakt. Bekijk hier alle exposities. 

Verzetsmuseum Junior 
Reis terug in de tijd en leef mee met Eva, Jan, Nelly en Henk, die als kind de oorlog hebben meegemaakt. Kinderen leren via hen meer te weten over het dagelijks leven, de jodenvervolging, het verzet en hoe het was om in een NSB-gezin te leven. Bij de balie van het museum zijn speurboekjes te verkrijgen.  

Bereikbaarheid

Je kunt het Verzetsmuseum bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Plan je reis via Google Maps