Aanbieding!

Gevoerde Dames Laarzen – Verkrijgbaar In 4 Varianten! …

24.95

Gevoerde Dames Laarzen – Verkrijgbaar In 4 Varianten! … €24.95

Artikelnummer: ab07c50dd7d0 Categorie: Tag:

Beschrijving

cshow

Gevoerde Dames Laarzen – Verkrijgbaar In 4 Varianten! … nu bij Voordeelvanger.nl voor maar €24.95

Vandaag hebben we in de aanbieding: twee schitterende varianten op de gevoerde laars. Beide zijn verkrijgbaar in twee tijdloze kleuren. Ideaal voor dit seizoen!
Suede laarzen
Met deze superfijne en comfortabele regenlaarzen ga je in stijl door weer en wind. De buitenkant van de laarzen zijn gemaakt van rubber en suède en zijn zeer geschikt voor de regenachtige dagen. De binnenkant is gevoerd met synthetisch wol en is voorzien van een rubberen profielzool. De laarzen zijn voorzien van een rits aan de binnenkanten voor gemakkelijk aan- en uittrekken. De schachthoogte is 32 cm. Laat de regen maar komen!
Rubbere, imitatie bont laarzen
Met deze superfijne en comfortabele regenlaarzen ga je in stijl door weer en wind. De buitenkant van de laarzen zijn gemaakt van rubber en imitatie bont en zijn zeer geschikt voor de regenachtige dagen. De binnenkant is gevoerd met imitatie bont en is voorzien van een rubberen profielzool. De laarzen zijn voorzien van een treklabel aan de zijkanten voor gemakkelijk aan- en uittrekken. De schachthoogte is 32 cm. Laat de regen maar komen!