Aanbieding!

Familiepark Drievliet 35% korting entreekaartje nu €16.50

25.50 16.50

Attracties voor jong en oud in het sfeervolle Familiepark Drievliet

Artikelnummer: d092b3dd1596 Tag:

Beschrijving

Koop online uw entreekaartje voor Familiepark Drievliet met 35% korting bij Tripper.nl. Normaal is het toegangsbewijs voor Familiepark Drievliet €25.50 nu maar €16.50

Attracties voor jong en oud in het sfeervolle Familiepark Drievliet
Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 25 oktober 2020. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen kleiner dan 1 meter.

Van achtbaan tot wildwaterbaan, van carrousel tot 5D theater. Het is allemaal te vinden in Familiepark Drievliet te Den Haag.  Voor de waaghalzen is er de spectaculaire Formule X. Een achtbaan waarin je wordt afgeschoten, over de kop gaat, gewichtloosheid voelt en ook nog eens in een kurk komt. In het thema Tijdreizigers kan je een vrije val maken in de familietoren Chute of een fietstocht door de lucht in de interactieve Tijdmachine. In de Lol Atol zullen de kleinsten zich prima vermaken in de Vliegende Vissen, de Sleepbootjes of de Springende Hondjes. In het CineMagic 5D theater is dit seizoen de spectaculaire animatiefilm The Curse of Skull Rock te zien en te voelen.  

Voor de warmere dagen: Spray Park 

Spray Park is een 1000 vierkante meter grote interactieve waterspeelplaats met 30 speelelementen voor de hele familie. Spannend zijn de grote tuimelemmers, waterkanonnen en watertunnels. 

Dagje Drievliet……….Wie wil dat nou niet?

Bereikbaarheid

Het pretpark is gevestigd in Den Haag en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Raadpleeg Google Maps of 9292.nl voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren kan voor €7,50 op het naastgelegen parkeerterrein. 

Kijk voor meer informatie op de website van Familiepark Drievliet