Aanbieding!

Duinen Zathe 18% korting entreekaartje nu €13.50

16.50 13.50

All-inclusive naar het Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe

Artikelnummer: 9dc0bd77e02f Tag:

Beschrijving

Koop online uw entreekaartje voor Duinen Zathe met 18% korting bij Tripper.nl. Normaal is het toegangsbewijs voor Duinen Zathe €16.50 nu maar €13.50

All-inclusive naar het Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe
Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 31 oktober 2020. Mobiel scanbaar. Gratis parkeren.

Het Friese Verkeers- Attractiepark Duinen Zathe in het Noorden van Nederland staat voor een dag vol plezier, vermaak en vertier met spannende attracties en een verkeerscircuit. 

Op het verkeerscircuit zijn kinderen een echte coureur in hun trapauto’s, “Voorrang verlenen, invoegen en tanken bij het tankstation” het kan allemaal! De kinderen leren op een speelse manier alles over het verkeer met agent Bromsnor.

Bots auto’s, een spookhuis, een draaimolen en een familieachtbaan zijn nog maar enkele attracties. Er is ook een speeldorp en een klimkasteel. Terwijl de kleintjes lekker taartjes maken in de zandbak, stappen de echte trillseekers in de Supernova. Ogen dicht en gillen maar!

20 september – Goochelen met Steven Kazàn

Ontmoet op zondag 20 september de grappigste goochelaar van Nederland: Steven Kazàn. Je vindt hem vooral op social media en YouTube. Op deze kanalen laat hij regelmatig zien hoe goed hij kan goochelen. Op zijn elfde was hij al lid van de illusionisten groep Magic Unlimited. Uiteindelijk vertoonde hij ook met zijn vader Hans Kazàn op het podium zijn kunsten. Sinds een paar jaar is Steven met zijn eigen shows begonnen waarbij hij goochelen combineert met komedie.

Steven komt op 20 september in Duinen Zathe samen met zijn vrouw Jamie. Op deze dag zullen zij meerdere shows geven op de manier zoals we van ze gewend zijn. Ook zal er een meet & greet plaatsvinden. 

Bereikbaarheid

Duinen Zathe is gevestigd in het Friese Appelscha. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren kan gratis op het naastgelegen parkeerterrein.

Kijk voor meer informatie op de website van Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe.