Aanbieding!

DippieDoe 35% korting entreekaartje nu €9.75

14.95 9.75

Geniet van de buitenattracties in Attractiepark DippieDoe

Artikelnummer: 751551109f57

Beschrijving

Koop online uw entreekaartje voor DippieDoe met 35% korting bij Tripper.nl. Normaal is het toegangsbewijs voor DippieDoe €14.95 nu maar €9.75

Geniet van de buitenattracties in Attractiepark DippieDoe
Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 1 november 2020. Mobiel scanbaar. Reserveren is niet nodig.

Bij Attractiepark DippieDoe beleef je een dag vol speel plezier die je niet snel zult vergeten. Er zijn binnen en buiten ruim 25 spetterende attracties voor alle kinderen t/m 13 jaar. 

Het grootste in- & outdoor speelpark van Nederland

De waaghalzen stappen in achtbaan Tyfoon en de allerkleinsten kunnen lekker spelen in de ballenbak, de softplay hoek of de speelhaven. Tussendoor kom je tot rust bij één van de dinner points op het park. Maak onbeperkt gebruik van alle attracties! Klimmen, glijden, zweven, voor ieder wat wils.

Geen fijn weer? Geen probleem! In de binnenhaven met de leukste attracties is er geen kind wat zich zal vervelen.

Toegankelijkheid

Een groot aantal attracties zijn toegankelijk voor zowel mindervaliden als rolstoelgebruikers, onze medewerkers helpen je graag bij het in- en uitstappen. Helaas zijn er ook een aantal attracties niet toegankelijk voor rolstoelgangers.

Bereikbaarheid

Attractiepark DippieDoe is gevestigd in Best nabij Eindhoven. Je kunt het beste reizen met de auto, maar met het openbaar vervoer is dit ook mogelijk. Raadpleeg Google Maps en 9292.nl voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden. Wanneer je met de auto komt, kun je voor €4 parkeren op het parkeerterrein bij het park. 

Kijk voor meer informatie op de website van Attractiepark DippieDoe