Aanbieding!

Dino Experience Park 32% korting entreekaartje nu €8.50

12.50 8.50

Ga op avontuur als ranger in het Dino Experience Park!

Artikelnummer: 549321b540ba Tag:

Beschrijving

Koop online uw entreekaartje voor Dino Experience Park met 32% korting bij Tripper.nl. Normaal is het toegangsbewijs voor Dino Experience Park €12.50 nu maar €8.50

Ga op avontuur als ranger in het Dino Experience Park!
Koop je tickets voor Dino Experience Park of Jurassic Golf met [korting] korting. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar.

Durf jij het aan? Bij het Dino Experience Park in Gouda sta je oog met de dinosauriërs die onze aarde miljoenen jaren geleden bevolkten. Combineer jouw dagje weg met een spannend potje minigolf. Een beestachtig leuk uitje voor het hele gezin!

Dino Experience Park

Zijn jouw kids gek op dino’s? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Dino Experience Park. Ga op avontuur als Ranger door het dinopark en sta oog in oog met meer dan 70 dino’s. Los de speurtocht op, spring erop los in de Jump Zone, geniet van een spannende film in de Dino Bioscoop en graaf zelf een dinoskelet op.

Jurassic Golf

Naast het bewonderen van alle dino’s en te gekke activiteiten kun je ook genieten van een spannend potje minigolf. Dino Experience Park heeft de meest avontuurlijke minigolfbaan van Nederland. Op de professionele 18-holes golfbaan speel je tussen levensechte dino’s, waardoor een balletje slaan een behoorlijk spektakel wordt. Sla jij een hole-in-one onder toeziend oog van een T-Rex? Jurassic Golf is ook perfect voor een gezellig bedrijfsuitje of avontuurlijk kinderfeestje.

Restaurantosaurus

Trek gekregen of zin in een kopje koffie? In het zelfbedieningsrestaurant Restaurantosaurus kun je genieten van een lekkere snack, lunch en verschillende drankjes. Bij mooi weer kun je heerlijk genieten op het panoramaterras. In het restaurant is ook gedacht aan duurzaamheid. Er worden biologisch afbreekbare materialen gebruikt en afval wordt gescheiden.

Bereikbaarheid

Dino Experience Park is gelegen aan de Goudse Sluisdijk. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Het park beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Een parkeerticket kun je voor €5 kopen bij aankomst in het park. 

Kijk voor meer informatie op de website van Dino Experience Park.