Aanbieding!

De Zilvermeeuw 30% korting entreekaartje nu €10.50

15.00 10.50

Geniet van een twee uur durende vaartocht door de Biesbosch!

Artikelnummer: ac7709ad4a02 Tag:

Beschrijving

Koop online uw entreekaartje voor De Zilvermeeuw met 30% korting bij Tripper.nl. Normaal is het toegangsbewijs voor De Zilvermeeuw €15.00 nu maar €10.50

Geniet van een twee uur durende vaartocht door de Biesbosch!
Geniet van een vaartocht door National Park de Biesbosch met [korting] korting. Na aankoop 6 maanden geldig. Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar.

Geniet van een twee uur durende vaartocht door Nationaal Park de Biesbosch. Dit natuurgebied is één van de meest ongerepte gebieden van Nederland, waar je veel dieren kunt zien. Voor vogelliefhebbers is het Brabantse Biesbosch de perfecte plek. De comfortabele boten van de Zilvermeeuw zijn verwarmd en beschikken over een toilet, bar en geluidsinstallatie. Tijdens de vaartocht vertelt de schipper het een en ander over het natuurgebied. Een leuke en mooie beleving voor jong en oud! 

Kijk hier voor meer informatie en alle afvaartijden. 

Vertrekpunt 

De boot vertrekt vanuit Drimmelen. Toets op je navigatiesysteem het volgende adres in: Biesboschweg 2, 4924 BB Drimmelen. Naast de afvaartsteiger zijn er vrije parkeerplaatsen en 2 invalidenplaatsen. Wat verder van het vertrekpunt af zijn er nog vele vrije parkeerplaatsen.