Aanbieding!

Crazy Selfie 40% korting entreekaartje nu €8.99

14.95 8.99

Maak toffe foto’s met de optische illusies bij Crazy Selfie!

Artikelnummer: 3824c6f63a9b Tag:

Beschrijving

Koop online uw entreekaartje voor Crazy Selfie met 40% korting bij Tripper.nl. Normaal is het toegangsbewijs voor Crazy Selfie €14.95 nu maar €8.99

Maak toffe foto’s met de optische illusies bij Crazy Selfie!
Koop je tickets met [korting] korting voor Nederlands eerste selfie-studio vol optische illusies: Crazy Selfie in Amersfoort. Geldig t/m 6 september 2020.

‘Niets is wat het lijkt!’ in Nederlands eerste selfie-studio vol optische illusies.

Je vindt Crazy Selfie in het hart van Amersfoort. In de studio staan vele optische illusies opgesteld waar je met je eigen smartphone de coolste selfies ooit maakt. Wil jij ook de meest verbazingwekkende selfies voor je Facebook, Instagram of Snapchat? Of gewoon leuke foto’s? Bezoek, met minimaal 2 personen, de selfie-studio! Download de gratis app en maak zoveel selfies als jezelf wilt! Geschikt voor zowel Android als iPhone. 

Mensen die jouw selfie zien zullen zich afvragen…. HOE DAN? De optische illusies houden je ogen en hersenen voor de gek! Dus niets is wat het lijkt…

In de studio wordt gewerkt met tijdsloten van één uur en worden een beperkt aantal bezoekers toegelaten. Je maakt zoveel selfies als je zelf wilt. Zorg dus voor een volle accu en voldoende geheugen op je mobiel!

Bereikbaarheid

Crazy Selfie vind je aan de Utrechtseweg 1 in Amersfoort met een parkeergarage en bushalte direct naast de deur. Centraal Station Amersfoort is op 5 minuten loopafstand. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Crazy Selfie.