Aanbieding!

Coronel Events B.V. 50% korting entreekaartje nu €4.99

9.95 4.99

Speel Glow in the Dark Midgetgolf bij Coronel

Artikelnummer: 7daf27eb4263 Tag:

Beschrijving

Koop online uw entreekaartje voor Coronel Events B.V. met 50% korting bij Tripper.nl. Normaal is het toegangsbewijs voor Coronel Events B.V. €9.95 nu maar €4.99

Speel Glow in the Dark Midgetgolf bij Coronel
Koop tickets met [korting] korting. De midgetgolfbaan bestaat uit 18 holes in verschillende thema’s. Geldig t/m 31 december 2020. Geschikt vanaf 4 jaar.

Ben je op zoek naar een unieke activiteit voor jong en oud? Glow in the Dark Midgetgolf bij Coronel is dan het perfecte uitje. Je speelt midgetgolf in het donker, waarbij de baan en de decors zijn verlicht met fluorescerende blacklights. Tijdens de ronde over de 18-holesbaan ga je op avontuurlijke tocht langs diverse fantasiewerelden. Je ziet kleurrijke vissen en koralen in prachtige oceanen, je treft tijgers en leeuwen in de jungle, je ontmoet grote ijsberen in een feeërieke ijswereld en je laat je meevoeren in een wereld vol sterren en planeten. Je ontmoet Avatar en andere blauwe wezens van de planeet Pandora. De minimumleeftijd voor glow in the dark minigolf is 4 jaar.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Er zijn genoeg parkeerplekken bij Coronel.