Aanbieding!

Bleuzé Wines 62% korting entreekaartje nu €49.50

129.99 49.50

Wijnproeverij en 6 flessen wijn naar keuze van Bleuzé Wines!

Artikelnummer: d3c58c4d70dd Tag:

Beschrijving

Koop online uw entreekaartje voor Bleuzé Wines met 62% korting bij Tripper.nl. Normaal is het toegangsbewijs voor Bleuzé Wines €129.99 nu maar €49.50

Wijnproeverij en 6 flessen wijn naar keuze van Bleuzé Wines!
Wijnproeverij aan huis voor 4 personen + een doos met 6 flessen witte of rode wijn naar keuze. Na aankoop 4 maanden geldig.

Ben jij een echte wijnliefhebber? Dan is deze deal perfect voor jou! Geniet met vrienden of familie van een heerlijke wijnproeverij met 8 uitstekende wijnen van Bleuzé Wines. Leer tijdens de 1,5 uur durende wijnproeverij alles over wijn van een ervaren wijnadviseur. De locatie van de proeverij bepaal je volledig zelf. Dit kan bij jouw thuis zijn of op een andere locatie, bijvoorbeeld op kantoor. Het maximaal aantal deelnemers is 4 personen. Het assortiment van Bleuzé Wines is zorgvuldig geselecteerd en bestaat uit meer dan 800 referenties van verschillende oorsprongen. Kies na afloop van de wijnproeverij een doos met 6 flessen Italiaanse witte wijn (Soave Classico) óf met 6 flessen Franse rode wijn (Le Malicieux). Leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te doen! 

Kijk voor meer informatie op de website van Bleuzé Wines.