Aanbieding!

Binky | Kinderparadijs Malkenschoten 30% korting entreekaartje nu €7.00

10.00 7.00

Ontmoet Binky bij Kinderparadijs Malkenschoten!

Artikelnummer: 6d8fefa02280 Tag:

Beschrijving

Koop online uw entreekaartje voor Binky | Kinderparadijs Malkenschoten met 30% korting bij Tripper.nl. Normaal is het toegangsbewijs voor Binky | Kinderparadijs Malkenschoten €10.00 nu maar €7.00

Ontmoet Binky bij Kinderparadijs Malkenschoten!
Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 15 november 2020. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 1 jaar.

De leukste speelboerderij van Nederland is in Apeldoorn! Op deze kinderboerderij wonen Binky en zijn vriendjes Britt en Koetje Boe. Zij geven in de zomer dagelijks een superleuke en leerzame parkshow. De rest van de dag bouw je je eigen hut, klim en klauter je in de vele speeltuinen of stap met je vrienden in de waterfietsen! De dieren voeren, spetteren op de spetterplek, trampoline springen en midgetgolfen horen allemaal bij een bezoek aan Kinderparadijs Malkenschoten. Na het spelen is het heerlijk zitten en smullen op het grote en deels overdekte horecaterras. 

Bereikbaarheid

Je kunt gratis parkeren bij Kinderparadijs Malkenschoten. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.