Aanbieding!

Bellewaerde Aquapark 24% korting entreekaartje nu €16.00

21.00 16.00

Beleef een spetterend avontuur bij Bellewaerde Aquapark!

Artikelnummer: dea43b8864f8 Tag:

Beschrijving

Koop online uw entreekaartje voor Bellewaerde Aquapark met 24% korting bij Tripper.nl. Normaal is het toegangsbewijs voor Bellewaerde Aquapark €21.00 nu maar €16.00

Beleef een spetterend avontuur bij Bellewaerde Aquapark!
Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 3 januari 2021. Direct beschikbaar. Mobiel scanbaar. Reserveren is niet nodig.

Bij Bellewaerde Aquapark beleef je samen met het gezin een spetterende dag! Glijd van verschillende glijbanen en ga op avontuur in de interactieve speelzones vol watereffecten. Voor de kleintjes is er Bambino Beach en voor de wat oudere kids Junior Explorer en Aqua Fort. Even bijkomen van al het avontuur? Dobber heerlijk rond in banden in de Lazy River en ontdek het volledige aquapark. Neem een kijkje bij de exotische vissen in het aquarium en maak een tussenstop in de grot. Aan de ouders is ook gedacht. Kom even helemaal tot rust in de sauna en jacuzzi. 

Bereikbaarheid 

Bellewaerde Aquapark is te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Je kunt voor €6 parkeren bij Bellewaerde Aquapark. Reis je met het openbaar vervoer? Neem de trein naar Station Ieper en pak vervolgens Lijnbus 84 tot aan de ingang van het park.