Aanbieding!

Avonturenboerderij Molenwaard 25% korting entreekaartje nu €11.00

14.75 11.00

Kom spelen en ontdekken bij Avonturenboerderij Molenwaard!

Artikelnummer: ca52832b8549 Tag:

Beschrijving

Koop online uw entreekaartje voor Avonturenboerderij Molenwaard met 25% korting bij Tripper.nl. Normaal is het toegangsbewijs voor Avonturenboerderij Molenwaard €14.75 nu maar €11.00

Kom spelen en ontdekken bij Avonturenboerderij Molenwaard!
Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2021. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 1 jaar.

Beleef bij Avonturenboerderij Molenwaard met Fien & Teun de leukste avonturen! Avonturenboerderij Molenwaard is niet alleen onwijs gezellig, tijdens een bezoekje aan deze boerderij kan je ook nog eens een hele hoop leren! Bij Avonturenboerderij Molenwaard staat ‘spelen is ontdekken’ centraal. Dit wordt waargemaakt door de leuke activiteiten die je op de boerderij kan doen. Knuffelen met geitjes in de knuffelweide, bloemkool kweken in de kas, een ponyritje maken, leer alles over kaas maken en behaal je boerderijdiploma! Je kan er een hoop beleven en ontdekken! Bekijk hier de plattegrond van Avonturenboerderij Molenwaard.

Fien & Teun

Fien & Teun, twee vrolijke boerenkinderen, ontdekken al spelenderwijs het Hollandse landleven op de boerderij in het dorpje Molenwaard. Hier beleven ze de leukste avonturen met hun vriendjes Sebastiaan het varken, Rosa de koe en Pim de hond. Ook leren ze van alles over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel.  Deze boertje en boerinnetje zijn op hoogseizoendagen aanwezig voor een leuke foto en een dikke knuffel. Naast deze fotomomenten treden Fien en Teun op hoogseizoendagen op in hun eigen theater met hun vrolijke minishow. Bovendien kun je dan ook genieten van drie boerentheaters én krijgen Fien en Teun bijzondere gasten op bezoek tijdens de themamaanden, zoals Peppa Pig.

Themamaand: Winter op de Boerderij! 

Vier de winter bij Avonturenboerderij Molenwaard! Vanaf 1 november is het ‘Winter op de boerderij’ Maand. Geniet van een heerlijk kopje warme chocolademelk of een lekker broodje boerenrookworst. Ga op de foto met Fien & Teun, maak een mooie pindaketting voor de vogels en beleef nog veel meer echte Hollandse winterse activiteiten. En daar horen natuurlijk ook de winterse feesten bij: Sinterklaas en Kerst. 

Vanaf 6 november kun je met je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes gezellig schaatsen op de kinderschaatsbaan bij de Avonturenboerderij. Schaatsen voor de kinderen zijn te leen op het park, en zijn inbegrepen bij de entreeprijs tot het park.

Kijk op de website van Avonturenboerderij Molenwaard voor geplande evenementen en meer informatie. 

Bereikbaarheid

De boerderij is gelegen in Groot-Ammers. Reis je met de auto? Het adres van Avonturenboerderij Molenwaard is Wilgenweg 3, 2964 AM Groot-Ammers. Het is mogelijk om bij Avonturenboerderij Molenwaard te parkeren. Je kunt een uitrijmunt kopen bij de kassa van het park voor €5. Reis je met het openbaar vervoer? Plan je reis op 9292.nl.