Aanbieding!

A’DAM LOOKOUT 34% korting entreekaartje nu €9.50

14.50 9.50

Entreeticket A’DAM Lookout

Artikelnummer: 237a2c5efd40 Tag:

Beschrijving

Koop online uw entreekaartje voor A’DAM LOOKOUT met 34% korting bij Tripper.nl. Normaal is het toegangsbewijs voor A’DAM LOOKOUT €14.50 nu maar €9.50

Entreeticket A’DAM Lookout
Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 18 december 2020. Gratis voor kinderen t/m 3 jaar. Mobiel scanbaar.

Aan het rijtje Eiffeltoren, Berliner Fernsehturm en London Eye is de Nederlands uitkijk-icoon A’DAM LOOKOUT toegevoegd. A’DAM LOOKOUT. A’DAM LOOKOUT is een observatiedek met een ongeëvenaard panoramisch uitzicht over Amsterdam. Je kunt het historische centrum van de stad zien, de dynamische haven, het unieke polderlandschap en je kunt de beroemde grachten spotten die onderdeel zijn van de UNESCO werelderfgoedlijst. De interactieve tentoonstelling over Amsterdam’s geschiedenis en cultuur geeft achtergrond informatie bij wat je allemaal ziet vanaf de A’DAM Toren.

Op het dak van A’DAM Toren prijkt ‘Over The Edge’: Europa’s hoogste schommel. Daredevils en thrillseekers schommelen op 100 meter hoogte heen en weer over de rand van de toren met Amsterdam onder hun voeten. Geniet van het ongeëvenaarde uitzicht over onze hoofdstad terwijl de adrenaline door je aderen stroomt.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van A’DAM LOOKOUT.