Aanbieding!

93% korting GVBland nu entree maar €7.50 pp

7.50

1-daagse GVB cursus van Golf Totaal €7.50

Artikelnummer: 670c765e7e2d Categorie: Tag:

Beschrijving

1-daagse GVB cursus van Golf Totaal voor maar €7.50 bij Tripper.nl

1-daagse GVB cursus met [korting] korting. Inclusief theorie-examen GVB/HCP 54 en huurmateriaal (op maat). Een jaar na aankoop geldig.

Tijdens de 1-daagse GVB cursus leer je de basis van de golfsport. Na de cursus ben je in het bezit van baanpermissie waarmee je de golfsport kunt gaan ontdekken op de baan. In 1 dag leer je de basis van putten, chippen, swingen en nog veel meer. De dag wordt afgesloten met een uitleg van de theorie en het theorie-examen GVB/HCP 54.

Het spelen van de 9 holes voor je praktijkexamen kan op een moment naar keuze of na afloop van de dag. Deze ronde moet je spelen met iemand die in het bezit is van minimaal GVB (Clubhandicap 54).

Om je GVB/HCP 54 pas te verkrijgen, is het nodig om een lidmaatschap van Golf Club Nederland (GCN) af te sluiten. Hier worden jouw GVB verzekering en handicapregistratie ondergebracht en met deze pas kun je terecht op alle golfbanen in Nederland en in de rest van Europa. De kosten van dit lidmaatschap bedragen € 85,- per jaar.

Programma

  • 09:00 uur: ontvangst in de golfshop
  • 09:30 – 12.00 uur: Full Swing / Pitchen
  • 12:00 – 13:00 uur: Lunch (niet inbegrepen)
  • 13:00 – 14:30 uur: Putten / Chippen
  • 14:30 – 16:00 uur: Baanles
  • 16:00 – 17:00 uur: Theorie en theorie-examen

Locaties

Golfbaan BurgGolf Purmerend 
Deze golfbaan heeft wel 45 holes totaal en is uniek door de combinatie van vier maal 9 holes. Daarnaast zijn er ook 10 verschillende 18 holes banen. Een uitdagende baan met mooie holes voor gevorderde én beginnende spelers.  

Golfbaan Spaarnwoude 
Golfbaan Spaarnwoude is de grootste en de meest veelzijdige golfbaan van Centraal Europa, gelegen in het natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude. Met zes 9-holes banen en 12 pitch & putt holes is er genoeg te doen voor zowel de beginnende als ervaren golfers. 

Golfbaan de Hoge Dijk
Centraal gelegen in Amsterdam Zuidoost is Golfcentrum De Hoge Dijk de thuisbasis van Open Golfclub Olympus. Op de fraaie 18-holes wedstrijdbaan kan ’s zomers en ’s winters tot zonsondergang worden gespeeld.

Golfbaan de Zaanse
Kent u het oude natuurzwembad in de Wijdewormer nog? In dit prachtige 60 hectare stuk natuurgebied liggen de 18 holes van de Zaanse Golf Club. Verstopt achter de dijken van het mooie poldergebied in de Zaanstreek vlakbij de Zaanse Schans. De Zaanse Golf Club biedt u als beginnende of gevorderde golfer een goede mogelijkheid om kennis te maken met de club, de baan en de unieke sfeer in ons clubhuis.

Golfbaan Burggolf Zoetermeer
BurgGolf Golfclub Westerpark is een zeer uitdagende 18 holes Championship baan met een hoog niveau van onderhoud. De baan kenmerkt zich door hoogteverschil en veel uitdaging. Het is een combinatie van een bos- en polderbaan, gelegen in een natuurpark. In combinatie met de uitgebreide oefenfaciliteiten is dit een ideale plek in de Randstad om van het golfspel te genieten.

Golfbaan Welderen
Golfbaan Welderen, te Elst, ligt in de prachtige regio van de Betuwe, in het midden van het groene hart tussen Arnhem en Nijmegen.
Het landgoed is goed en snel bereikbaar en ligt dicht bij de snelweg en langs de drukte van de stad, terwijl u daar toch, op het landgoed zelf, niets van door heeft.

Golfbaan Bleijenbeek
Nabij uitvalswegen, in de kop van Limburg is Golfbaan Landgoed Bleijenbeek – De Bakermat van de golfsport – gelegen in het plaatsje Afferden.

De in 2005 geopende golfbaan, gelegen in een prachtig en rustig stukje van de Maasduinen, biedt u een glooiend landschap met oude bomenlanen, bosschages, een rustig kabbelend beekje en zelfs een kasteelruïne.

Waardebonnen

Bij deze deal zijn de volgende kortingsbonnen inbegrepen. Deze zijn in te wisselen bij de Golfschool en Golfshop.

  • 4 waardebonnen á € 25 te gebruiken in de golfshop en golfbaan (t.w.v. €100)
  • 1 waardebon te besteden aan een ‘Skymax’ golfset (t.w.v. €50)