Aanbieding!

93% korting GVBland nu entree maar €7.50 pp

7.50

1-daagse GVB cursus van Golf Totaal €7.50

Artikelnummer: 670c765e7e2d Categorie: Tag:

Beschrijving

?wi=80038&ws=

1-daagse GVB cursus van Golf Totaal voor maar €7.50 bij Tripper.nl

1-daagse GVB cursus met [korting] korting. Inclusief theorie-examen GVB/HCP 54 en huurmateriaal (op maat). Een jaar na aankoop geldig.

Tijdens de 1-daagse GVB cursus leer je de basis van de golfsport. Na de cursus ben je in het bezit van baanpermissie waarmee je de golfsport kunt gaan ontdekken op de baan. In 1 dag leer je de basis van putten, chippen, swingen en nog veel meer. De dag wordt afgesloten met een uitleg van de theorie en het theorie-examen GVB/HCP 54.

Het spelen van de 9 holes voor je praktijkexamen kan op een moment naar keuze of na afloop van de dag. Deze ronde moet je spelen met iemand die in het bezit is van minimaal GVB (Clubhandicap 54).

Om je GVB/HCP 54 pas te verkrijgen, is het nodig om een lidmaatschap van Golf Club Nederland (GCN) af te sluiten. Hier worden jouw GVB verzekering en handicapregistratie ondergebracht en met deze pas kun je terecht op alle golfbanen in Nederland en in de rest van Europa. De kosten van dit lidmaatschap bedragen € 79,- per jaar.

Programma

  • 09:00 uur: ontvangst in de golfshop
  • 09:30 – 12.00 uur: Full Swing / Pitchen
  • 12:00 – 13:00 uur: Lunch (niet inbegrepen)
  • 13:00 – 14:30 uur: Putten / Chippen
  • 14:30 – 16:00 uur: Baanles
  • 16:00 – 17:00 uur: Theorie en theorie-examen

Locaties

Golfbaan BurgGolf Purmerend
Deze golfbaan heeft wel 45 holes totaal en is uniek door de combinatie van vier maal 9 holes. Daarnaast zijn er ook 10 verschillende 18 holes banen. Een uitdagende baan met mooie holes voor gevorderde én beginnende spelers.  

Golfbaan Waterland
Amsterdam Rustig golfen in Amsterdam? Dat kan bij Golfbaan Waterland Amsterdam! Golftradities staan hoog in het vaandel bij deze golfbaan en de baan biedt voldoende uitdaging voor zowel de ervaren als de beginnende speler. 

Golfclub Brunssummerheide
Bij golfclub Brunssummerheide kan iedereen zich thuis voelen! Vrouw of man? Jeugd of senior? Beginner of gevorderde? Competitief of recreatief? Binnen onze club is er voor ieder wat wils. Er is hier alle ruimte om te groeien in een unieke en afwisselende sport. 

Golfbaan Spaarnwoude
Golfbaan Spaarnwoude is de grootste en de meest veelzijdige golfbaan van Centraal Europa, gelegen in het natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude. Met zes 9-holes banen en 12 pitch & putt holes is er genoeg te doen voor zowel de beginnende als ervaren golfers. 

Waardebonnen

Bij deze deal zijn de volgende kortingsbonnen inbegrepen. Deze zijn in te wisselen bij de Golfschool en Golfshop.

  • 4 waardebonnen á € 25 te gebruiken in de golfshop en golfbaan (t.w.v. €100)
  • 1 waardebon te besteden aan een ‘Skymax’ golfset (t.w.v. €50)