Aanbieding!

89% korting entree Perfect You Nederland B.V.

284.00 29.99

Korting tickets Perfect You Nederland B.V. vandaag maar €29.99 ipv €284.00

Artikelnummer: 4bd0ba7e2a56 Categorie: Tag:

Beschrijving

Koop nu tickets voor Perfect You Nederland B.V. met 89% korting, betaal vandaag maar €29.99 ipv €284.00 voor een toegangsbewijs bij Tripper.nl

Laser Facelift bij Perfect You Skin Clinic

Laser Facelift behandeling bij Perfect You Skin Clinic met [korting] korting. Geldig in Arnhem, Den Bosch, Eindhoven en Rijswijk. 6 maanden geldig.

Tijdens de behandeling wordt de huid behandeld met een combinatie van infrarood licht, bi-polaire radiofrequentie, vacuüm en mechanische massage. De synergie van deze componenten resulteert in een zeer effectieve aanpak: Het infrarode laserlicht zorgt voor een betere doorbloeding, verhoogt de huidelasticiteit en verwarmt het vetweefsel tot 5 mm diepte. De bipolaire radiofrequentie zorgt voor huidverstrakking, verhoogt de zuurstofopname en activeert de stofwisseling tot een diepte van 15 mm. De juiste temperatuur van de huid is hierbij van groot belang. Het vacuüm mobiliseert het weefsel en zorgt voor een diepe massage die een verbeterde lymfedrainage op gang brengt en de afvoer van vet en afvalstoffen stimuleert. De behandeling is geheel pijnloos en na 1 behandeling is het resultaat 100% zichtbaar. Je zult zien dat de rimpels meer zijn weggetrokken je jouw huid strakker is. 

Kijk voor meer informatie op de website van Perfect You Skin Clinic.