Uitverkoop!

83% korting Mijnvaarbewijs.nl nu entree maar €12.00 pp

12.00

Haal jouw vaarbewijs met de online cursus van Mijnvaarbewijs.nl €12.00

Artikelnummer: e93cbd104b00 Categorie: Tag:

Haal jouw vaarbewijs met de online cursus van Mijnvaarbewijs.nl voor maar €12.00 bij Tripper.nl

Volg een online cursus Vaarbewijs via Mijnvaarbewijs.nl met [korting] korting. Je hebt onbeperkt toegang tot de cursus. Klein Vaarbewijs is levenslang geldig.

Haal op een eenvoudige en snelle manier jouw vaarbewijs en geniet deze zomer op het water! Kies voor alleen Vaarbewijs 1 of haal Vaarbewijs 1 + 2.  De lessen van Mijnvaarbewijs.nl zijn duidelijk, to the point, examengericht en mobiel te volgen. Ga veilig het water op! 

Vaarbewijs 1

In de online cursus Vaarbewijs 1 worden onder andere de volgende zaken behandeld: veiligheid, manoeuvreren, vaarwegmarkering, voorrangsregels, meteorologie, lichten en geluidsseinen. Het examen bestaat uit 150 vragen.

Een Klein Vaarbewijs 1 is verplicht voor de volgende zaken: snelle motorboten tot 15 meter lengte (óók waterscooters, jetski’s en rubberboten), alle boten met een lengte van 15 tot 25 meter of als je in het buitenland een boot wilt huren. Het Klein Vaarbewijs 1 is nodig voor de vaart op Nederlandse binnenwateren: rivieren, kanalen en meren. Ook mag je hiermee varen op de Gouwzee. Klein Vaarbewijs 1 is gecombineerd met het ICC Inland Waters: je mag hiermee ook op Europese binnenwateren varen. Varen zonder vaarbewijs is strafbaar.

Vaarbewijs 1 + 2

Vaarbewijs 1+ 2 is een combinatie van zowel Vaarbewijs 1 (zie hierboven) als Vaarbewijs 2. Je krijgt toegang tot zowel de online cursus Vaarbewijs 1 als Vaarbewijs 2. In de online cursus Vaarbewijs 2 worden onder andere de volgende zaken behandeld: plaats- en koersbepaling, GPS, getijden, uitgebreide meteorologie en de reglementen BVA, SRW en SRE. Je ontvangt bij deze cursus een Examenkaart Markermeer. Het examen voor Vaarbewijs 1 + 2 bestaat uit 235 vragen.

Het Vaarbewijs 2 is nodig op alle binnen- en kustwateren. Hiertoe behoren ook de Wadden, IJsselmeer, Markermeer, Ooster- en Westerschelde. Het Vaarbewijs 2 is gecombineerd met het ICC Inland and Coastal Waters. Ben je in het bezit van het complete vaarbewijs, dan mag je overal in Europa varen.

Kijk voor meer informatie en voorbeeldlessen op de website van Mijnvaarbewijs.nl 

Scroll naar boven