Aanbieding!

76% korting entree Perfect You Skin Clinic

330.00 79.99

Korting tickets Perfect You Skin Clinic vandaag maar €79.99 ipv €330.00

Artikelnummer: 3fc825aa0ecc Categorie: Tag:

Beschrijving

Koop nu tickets voor Perfect You Skin Clinic met 76% korting, betaal vandaag maar €79.99 ipv €330.00 voor een toegangsbewijs bij Tripper.nl

Tatoeage verwijderen bij Perfect You Skin Clinic

Laat jouw tatoeage verwijderen bij Perfect You Skin Clinic in Arnhem, Den Bosch, Eindhoven of Rijswijk met [korting] korting. 6 maanden geldig.

De laser die gebruikt wordt bij Perfect You Skin Clinic is geschikt voor alle tatoeages, van gekleurd tot geschaduwd. Het aantal behandelingen is afhankelijk van het soort inkt en het aantal jaren dat je de tatoeage hebt. Afhankelijk van de tatoeage zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig om de tatoeage volledig te laten verdwijnen. Daarnaast wordt aangeraden je huid tussen elke behandeling 4 tot 8 weken niet te behandelen. Pigmentvlekken kunnen ook verwijderd worden.

De behandeling

Tatoeages zijn opgebouwd uit groepjes kleurpigment verspreid door de onderste laag van de huid. Doorgat de inkt moleculen ingekapseld zijn met collageen. Hierdoor breekt het lichaam zelf de inkt niet af. De lasers breken de collageen kapsel en breekt de kleur pigmenten in kleine stukjes. Na de behandeling kan het lichaam op een natuurlijke manier de kleine deeltjes afbreken en afvoeren. Hiervoor heeft het lichaam enkele weken nodig. In tegenstelling tot het verleden, blijven er nu geen littekens achter. Perfect You Skin Clinic heeft meerdere soorten lasers. De meest gebruikte laser is de Q-Switch Yag Ruby laser (532nm/1064nm), hiermee kunnen de meeste kleurpigmenten worden afgebroken. 

Na de behandeling

Na de behandeling is het belangrijk om de tatoeage goed vet te houden met een bodylotion. Net zoals bij het zetten van de tatoeage kun je beter niet krabben aan eventueel korstjes. Dit kan littekens achterlaten. Ga tijdens de gehele behandeling niet met de tatoeage in de zon of gebruik zonnebrandcrème factor 30 of hoger. 

Kijk voor meer informatie op de website van Perfect You Skin Clinic.