Uitverkoop!

60% korting Grand Hotel Alkmaar nu entree maar €79.00 pp

79.00

Hotelarrangement bij Grand Hotel Alkmaar (2 personen) €79.00

Artikelnummer: cb2667a0651a Categorie: Tag:

Hotelarrangement bij Grand Hotel Alkmaar (2 personen) voor maar €79.00 bij Tripper.nl

1 of 2 overnachtingen inclusief ontbijt, een kaasproeverij en drankje naar keuze bij Grand Hotel Alkmaar voor 2 personen. Geldig t/m 31 maart 2024.

In het historische centrum van Alkmaar ligt aan de Gedempte Nieuwesloot het statige Grand Hotel Alkmaar. Een parel midden in het centrum van deze gezellige stad. Voor de drukke zakelijke reiziger biedt het Grand Hotel Alkmaar een thuis en een oase van rust in het gezellige centrum van de “Kaasstad”.

Voor een toeristisch bezoek aan Alkmaar is het Grand Hotel Alkmaar een perfect vertrekpunt voor het verkennen van de stad met de bekende kaasmarkt, diverse musea, theaters en gezellige winkelstraatjes. Niet voor niets is Alkmaar één van de mooiste winkelsteden van Nederland. Het prachtige monumentale pand waarin het hotel is gevestigd, benadrukt de elegantie en boutique-stijl van het Grand Hotel Alkmaar.

Bereikbaarheid

Bekijk hier de parkeermogelijkheden bij Grand Hotel Alkmaar. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Grand Hotel Alkmaar.

Scroll naar boven