Meteen naar de inhoud
Aanbieding!

58% korting R-eal beauty nu entree maar €98.00 pp

98.00

Cryolipolyse behandeling Body-Wizard (zone naar keuze) + serum €98.00

Artikelnummer: 4c94ae0d8db7 Categorie: Tag:

Cryolipolyse behandeling Body-Wizard (zone naar keuze) + serum voor maar €98.00 bij Tripper.nl

Cryolipolyse behandeling met de Body-Wizard (zone naar keuze) bij R-eal Beauty met [korting] korting. Geldig t/m 1 december 2022. Mobiel scanbaar.

Bij R-eal Beauty in Geldorp kun je terecht voor 1, 3 of 6 cryolipolyse behandelingen voor 2 zones. Tijdens een cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Je kunt kiezen uit de volgende zones: buik, love handles, billen, bovenbenen en bovenarmen. Voordeel: geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd!

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator, welke de huid niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

Gemiddeld geeft elke cryolipolyse behandeling met de Body-wizard een vetreductie van 20% per behandeling in de behandelde gebieden. Over het algemeen zijn klanten na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. De meeste indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn.

De Body-wizard

De Body-wizard Duo van MedCos Skinsolutions is een technisch hoogwaardig apparaat voor non-invasieve behandelingen voor de reductie van vetcellen. Met deze cryolipolyse techniek vermindert het aantal vetcellen in de behandelde gebieden. En vetcellen die er niet meer zijn, kunnen ook niet meer groeien.. Zodra de vetcellen zijn verdwenen, door de Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling, komen ze niet meer terug. 

Met de unieke Body-wizard Duo met Peltier-koeling is het nu eindelijk mogelijk om vetcellen veilig en zonder operatie weg te halen met een behandeling van circa 1 uur. Door de 4 separaat in te stellen behandelkoppen kunnen 4 afzonderlijke plaatsingen/lichaamslocaties tegelijk behandeld worden. Hierdoor is de Body-wizard Duo uitermate geschikt voor het behandelen van meerdere locaties tegelijk en duo behandelingen. Een unieke behandeling met betoverende resultaten!

  • Wetenschappelijk onderbouwde technologie
  • Snelle, eenvoudige en veilige behandeling
  • Pijnloos en zonder operatie

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van R-eal beauty.