Aanbieding!

55% korting NoxBox nu entree maar €19.50 pp

19.50

Halloween Combo Escape Game van NoxBox €19.50

Artikelnummer: 3c0e5c696b5a Categorie: Tag:

Beschrijving

Halloween Combo Escape Game van NoxBox voor maar €19.50 bij Tripper.nl

Halloween Combo Night Crawler + Ghost Train van NoxBox met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2022.

Een nieuw soort mysterieus puzzelspel, beschreven in de vorm van 5 digitale ansichtkaarten. Elke kaart zit vol met puzzels, plaatjes en geheime boodschappen, die je steeds dieper in het verhaal trekken. Om het spel te kunnen spelen heb je een apparaat met internettoegang nodig. Lukt het jou om het mysterie op te lossen? 

Night Crawler 

Night Crawler slaat opnieuw toe. De beruchte seriemoordenaar staat bekend om het sturen van treiterende berichten naar de politie, aanwijzingen die hen zullen helpen deze seriemoordenaar te vangen. Maar dat lukt ze nooit. Deze keer heb jij de kans om hem te stoppen. Bestudeer de berichten die de politie heeft ontvangen van de Night Crawler en breng dit monster voor de rechter!

Ghost Train 

De legende van de Ghost Train is in dit land bekend, maar is het misschien waar? Volgens de legende gaan mensen aan boord van deze trein om nooit meer te worden gezien. En nu heb je de pech dat jij een van die mensen bent. Maar er is hoopt, er is een paranormale detective samen met jou in de trein gestapt en hij denkt dat er een manier is om aan de spookachtige val te ontsnappen. Lukt het jullie om uit de Ghost Train te ontsnappen?

Kijk voor meer informatie op de website van NoxBox.