Aanbieding!

51% korting Solbeach nu entree maar €5.90 pp

5.90

Begin je dag goed met een uitgebreid ontbijt bij Solbeach Scheveningen €5.90

Artikelnummer: dac00fedbebe Categorie: Tag:

Beschrijving

Begin je dag goed met een uitgebreid ontbijt bij Solbeach Scheveningen voor maar €5.90 bij Tripper.nl

Ontbijt bij strandpaviljoen Solbeach in Scheveningen met [korting] korting | Geldig t/m 24 oktober 2021. Elke dag van de week geldig.

Strandtent Solbeach is al jaren een begrip in Scheveningen. Lekker eten, drinken, feestvieren, luieren of juist actief bezig zijn; het kan hier allemaal! Ga ontbijten bij Solbeach voordat je je waagt aan een stevige strandwandeling. Je dag kan niet beter beginnen met lekker eten en een prachtig uitzicht op het strand en de Noordzee!

Ontbijt
Start je dag met een uitgebreid ontbijt. Denk bijvoorbeeld aan versgebakken croissantjes, roerei en fruit. Of je nu een kleine eter bent of graag een stevig ontbijt wilt: het uitgebreide ontbijt voldoet aan alle wensen! Er zijn geen drankjes inbegrepen. 

Inbegrepen

  • Boerenbrood met hartig en zoet beleg
  • Croissant
  • Roerei
  • Yoghurt
  • Fruit

Bereikbaarheid 
Solbeach is gelegen op het strand van Scheveningen, net aan het rustige gedeelte van de boulevard met op 500 meter afstand De Pier. Raadpleeg Google Maps of 9292.nl voor de exacte route vanaf jouw vetrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren kan in de parkeergarage Kurhaus, dit is de dichtstbijzijnde parkeergarage vanaf Solbeach. Kom je met het openbaar vervoer? Dan kun je uitstappen bij de halte Kurhaus, hier stoppen diverse bus- en tramlijnen. 

Kijk voor meer informatie op de website van Solbeach.